0

Овен - Осмица Чаши

Провал

Чувствате се неспособни да действате през този период. Отказвате се от успеха и сте пред емоционален срив. Давате повече, отколкото получавате и това ви води до загуба на надежда. Плановете ви пропадат заради вашето нежелание да се справите с проблемите. Партньорите ви и хората около вас се отмятат от дадените обещания. Чувствате се съкрушени и уморени от всичко. Проблемите, както и решенията, са скрити под повърхността. Това е периодът, в който трябва да решите, дали да потеглите в нова посока или да оставите нещата такива каквито са.

Телец - Асо Чаши

Емоции

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Мнозина от знака ще берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Близнаци - Десетка Мечове

Разруха

Предстои ви кулминация и краят на един етап от животът ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските падат и конфликтът води до разрушаването на старият ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера. Със сигурност нещо добро ви чака зад хоризонта.

Рак - Императорът

Създаване

През този период ще трябва да планирате и организирате нещата около вас, за да осъществите плановете си. Време е да стартирате нови неща или проекти. Сега е моментът, в който трябва да обърнете особено внимание на финансите си. За много от вас това е времето, в което ще можете да забогатеете, да получите наследство, или да продадете движима или недвижима вещ. Ще бъдете обзети от добрите енергии на периода. Любовта ще витае около всички Раци и ще ви кара да се чувствате специални и незаменими, неустоими и желани.

Лъв - Справедливост

Баланс

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас и близките ви. Равновесието е крехко и нестабилно. За това по-добре отстъпете назад, притаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират. Иначе за много от вас това може да е свързано с развод, раздяла, договори, споразумения, както и съд и уреждане на юридически въпроси.

Дева - Двойка Жезли

Власт

Осъществявате начинанията си посредством силната си воля. Постигате целите си благодарение на куража, който проявявате. Натрупвате богатство с много усилия и труд. Изпитвате удовлетворение и гордост от постигнатите материални придобивки. Продължавате напред уверено – очакват ви много лични успехи!

Везни - Майка на Мечовете

Мистерия

Външно изглеждате силни и балансирани. Използвате интелектът си, за да разбиете илюзиите на другите. Намирате се на върха на интелектуалните си способности. Вашето проникновение ще смайва околните, но въпреки това някои от астрознака ще изглеждате унили и угнетени. Действайте смело, навлизате в добър период особено за психолози, дипломати и социални служители.

Скорпион - Осмица Жезли

Скорост

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около мнозина от вас ще се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба, не я изпускайте!

Стрелец - Дъщеря на Жезлите

Лукс

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано някои от вас да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите ви и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желаният от вас материален комфорт.

Козирог - Шестица Чаши

Щастие

Свършената работа ви дава чудесно чувство на удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех през идните дни ще се материализира в практически резултати.

Водолей - Алхимия

Обуздаване

Първо: анализирайте проблема. Второ: начертайте план за действие. Трето: напредвайте стъпка по стъпка. Не залитайте наляво или надясно, а следвайте средния път във всичко от кариерата и любовта до здравословния живот. Сега не е време за крайности. Бъдете балансирани и умерени и ще постигнете успех.

Риби - Кулата

Разрушение

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви – връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби.