0

Овен – Любовниците

Взаимоотношение

Предстои раждането на една ценна и равностойна връзка – интимна, но не задължително сексуална. Връзката ще е на по-високо ниво. В нея ще намерите любов, взаимно разбирателство, дълбоки чувства. Хармоничният поток от енергия ще създаде чувството на лекота и комфорт. Най-накрая ще получите така желаното доверие и свобода във връзката с партньора си.

Телец - Звездата

Надежда

Периодът ще е изпълнен с надежда и оптимизъм, вяра и вдъхновение. Много обещаващи възможности, ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето изглежда светло и привлекателно. Ще бъдете обзети от творческо вдъхновение, красота и интелигентност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е особено позитивен и е благословен от звездите.

Близнаци - Четворка камъни

Земната сила

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Рак – Обесеният

Уникалност

Ограничения и саможертва, заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Лъв - Майка на мечовете

Мистерия

Външно изглеждате силни и балансирани. Използвате интелекта си, за да разбиете илюзиите на другите. Намирате се на върха на интелектуалните си способности. Вашето проникновение смайва околните, въпреки това изглеждате унили и угнетени. Добър период за психолози, дипломати и социални служители.

Дева - Жрецът

Традиция

През този период ще имате възможност да покажете лидерските си качества. Придържайте се стриктно към традициите, макар и те да са отживели времето си. Спазвайте стриктно всички процедури, ако заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето познание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена ситуация. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и познания в полза на околните. За много от вас периодът е подходящ за нова връзка или женитба.

Везни - Деветка жезли

Мощ

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация. Изчаквате следващото начинание и предизвикателство, които ще ви предложи съдбата.

Скорпион - Десетка жезли

Угнетение

Поемате прекалено много отговорности и извънредни ангажименти. Чувствате огромен психически натиск върху себе си. Самоограничавате се и действате под възможностите си. Чувствате се сякаш сте в безизходица. Не се притеснявайте, пред вас предстои голям успех.

Стрелец - Баща на жезлите

Интелект

Информацията ще ви залива от всички страни през този период. За много от вас жаждата за знания буквално ще се превърне в лакомия за факти. Ще имате множество идеи, но те ще бъдат хаотични и няма да можете да изберете към коя точно да се насочите. Имайте предвид, че прекаленото количество информация може по-скоро да ви натовари и обремени, отколкото да ви даде ясна насока. За хората на изкуството, творците и бизнесмените предстои прекрасен период, изпълнен с много нови идеи и реализация на проекти.

Козирог - Дъщеря на камъните

Възможности

Ще трябва да се стремите към нови знания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдете много концентрирани през този период, за да не изпуснете важният урок, който съдбата ви е приготвила. Ще имате внезапни проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ви помагат в трудните моменти. За всички вас предстоят много нови възможности. Изправени сте пред нов етап от вашия живот.

Водолей - Десетка чаши

Успех

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват, през този период. У дома ще намирате сигурност и спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Риби - Дъщеря на жезлите

Лукс

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желаният от вас лукс.