0

Овен - Деветка мечове, обърната

Жестокост

Нещата се влошават. Някои хора ви клеветят и злословят по ваш адрес. Опасенията ви са напълно основателни. Стари истории излизат наяве. Изпитвате огорчение, отчаяние и безнадежност. Не срещата това, което сте очаквали. Не получавате това, което сте заслужили. Чувствате се сякаш са ви обладали демоните.

Телец - Деветка камъни

Материална придобивка

Здравето се подобрява. Жизненото равнище се вдига. Стабилност и сигурност изпълват живота ви. Проявявате предвидливост в бизнеса. Заздравявате своята връзка със земята и природата. Постигате целите си, чувствате се горди от това. Животът е прекрасен.

Близнаци - Седмица мечове

Безполезност

Усещате, че каквото и да правите, нещата не се променят, а си остават същите. Действията ви не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока.

Рак - Петица чаши

Разочарование

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно. Вземете си отпуска, отидете на място, което ви зарежда с енергия и се чувствате добре.

Лъв - Майка на жезлите

Творец

През този период ще бушуват всички енергии и на небето, и на земята. Ще бъдете творци, любовници, съзидатели, лечители, но първо ще трябва да разрушите всичко старо и да се отървете от него. Вървете по своя път и не бъдете съпричастни към другите, защото той е предначертан от съдбата и трябва да го следвате.

Приемайте нещата такива, каквито са, имайте самочувствие, че с всичко ще се справите. Може пред вас да се разкрият много истини, които не сте знаели до този момент. Ако възникнат проблеми, действайте светкавично и мълниеносно и проявете абсолютна безкомпромисност.

Дева - Шестица чаши

Щастие

Свършената работа ви дава чудесно чувство на удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати.

Везни - Двойка камъни

Хармония

Период на отлични перспективи, баланс и единство. За много от вас предстои щастливо стечение на обстоятелствата. Решени сте да извършите необходимите промени. Вдъхновението ви е завладяло изцяло. Пред всички представители на зодията предстоят промени, обновления, подобрения - както в личен, така и в служебен план. Ин и Ян са перфектно обединени и това носи на всички ползотворни връзки, сътрудничество, отлични взаимоотношения и координация. Всичко се нарежда добре. Нещата се придвижват в желаната посока.

Скорпион - Деветка чаши

Късмет

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Стрелец – Дяволът

Изкушение

През този период много внимавайте. Нищо няма да бъде такова, каквото изглежда. Пазете се от лошо стечение на обстоятелствата, фалшиви взаимоотношения, трудности и лъжливи хора, които преследват собствените си интереси. Очакват ви трудности и въпреки че си мислите как сте на прав път, всъщност вървите в обратна посока. Във въздуха витае атмосфера на всеобща безпомощност и безнадежност. Липсват възможности за каквото и да е. Така че спрете за малко. Вземете си отпуска, отдайте се на семейството и любимите хора. Не предприемайте нищо през този период.

Козирог - Висшата жрица

Медитация

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените си сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Водолей – Магьосникът

Трансмутация

Притежавате увереност, необходима да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: Дипломатичността при сключването на бизнес сделки дава положителни резултати.

Риби - Син на мечовете

Справедливост

През този период ще притежавате всички позитивни качества на лидер. Ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта си, за да откриете най-добрите решения на проблемите. Прилагайте при необходимост нестандартни и новаторски подходи. Генерирайте нови идеи, действайте с твърда ръка. Бъдете готови за много бързо развитие на нещата около вас.