0

В лична година 9-ка ще оберете плодовете на деветгодишен труд, ще приключите ремонти и може да се преместите на по-добро място. Чакайте повишение и преназначение, но ако решите да се преместите на нова работа, в следващата година ви предстои още едно преместване. Това е година на есента, предстои преброяване на пилците, идва време да се издължавате и финализирате поетите ангажименти. Всичко, което приключите навреме и в срок, ще донесе придобивки и ще бъде оценено подобаващо. Някой ще спечели конкурс, ще се дипломира и ще вдигне нивото.

Родените днес на пълнолуние и на господарска дата ще управляват живота и работата на големи групи хора. Родените на изгрева да търсят своята половинка сред родените около Коледа и Нова година. Родените на обед често ще сменят дома и работата си и ще успеят след 40 г. си възраст. Не бива да продават наследени имоти, един ден ще се върнат при тях. Родените на залеза са прекалено интровертни, ще се нуждаят от много обич и стимул, за да се оправят в живота.

Овен 21 март – 20 април

Пълнолунието превъзбужда и провокира грешен избор на посока и цел. През уикенда Луната от Козирог е в опозиция на Слънцето от Рак, семейните и професионални отношения са противопоставени. Една командировка ще ви донесе повече лични проблеми и ще задълбочи конфликта у дома. Не замествайте колега, не отивайте в крайности, съобразете се с партньора. На 22-23-и бъдете умерени и балансирани. Пълнолунието в Рак превъзбужда, правите грешки. На 24-и всеки получава каквото си е заслужил и заработил. На 25-и не подписвайте нови договори и не влизайте в преговори. На 26-и печелите дела, направете нужните заверки. 27-и носи победи и успех в съвместната дейност. На 28-и ви движат опасни фиксидеи и фобии, бъдете реалисти.

Телец 21 април – 20 май

Днес за вас действа пръстът на съдбата. Пълнолунието в хармоничния ви Козирог ще изпълни сърцето с обич и ще напълни ръцете с благини и придобивки. Нещата ще се казват точно и направо, няма да има недомлъвки в чувствата, а работата, която трябва да се свърши, ще ви донесе пари и перспектива за развитие в бъдеще. Днес правите връзка и с бъдещи партньори в бизнеса. Очертава се прекрасен уикенд. 22-23-и са най добрите дни в този месец за сключване на брак. Направете предложение и чакайте такова. 24-и ви вкарва в източваща силите програма. Не уреждайте имотни делби, а на 25-и се въздържайте от участия в съмнителни сделки. 26-27-и ви издигат на гребена на вълната от успехи и постижения. Печалбите ще си струват труда. На 28-и влезте в нов екип и среда.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес Луната вече излиза от хватката на пълнолунието. Енергията е хармонична, природата се стреми да запази статуквото, направете го и вие. В този ден е добре да преговаряте, да подновите обети и дейности, да пренасочите, утвърдите и стимулирате връзките си в желаната и за двете страни посока. Браковете, сключени днес и утре, ще бъдат покровителствани от висшата любов. 22-23-и са прекрасни дни за сключване на брак, любовта покровителства връзките ни. Чакайте предложения, срещат се сродните души. На Еньовден ще ви подкрепят висши сили, ще имате възможност да уредите имотен спор. На 25-и победите ви се утвърждават след поражението на конкуренцията, не се месете в чуждия избор. 26-27-и са рискови. На 28-и печелят информираните.

Рак 22 юни – 21 юли

През уикенда Луната от Козирог е в опозиция на Слънце, Венера и Меркурий от Рак. Както и да постъпите днес, ще има недоволни, обидени и ощетени, особено ако оставите любовта да ви чака. Това са най-добрите дни в месеца за предложения и сключване на брак, но е вероятно да тръгнете по пътя на изневерите и неглижирането на семейния живот заради приятелите. Останете с любимите. 22-23-и са проблемни и рискови, особено ако загърбите семейните дела и задължения заради професионалните. Не тръгвайте в командировка. На Еньовден се получава кой каквото е заслужил. 25-и е рисков, не сключвайте нови договори, не играйте хaзартно. На 26-27-и постигате победа, идват печалби, преназначават ви. На 28-и ще сънувате пророчески сънища, показващи правилния избор.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и утре е време за любов и брак, карайте по съкратената процедура, направете предложение и не отхвърляйте такова. Интимните връзки са под закрила на висшата любов. Може да се разберете и по най-трудните въпроси. За родените в първата декада днес действа пръстът на съдбата. Всяка среща е от значение, проведените разговори дават нови насоки и стимулират личната ви активност. 22-23-и са дни на споделената любов, на общите проекти и стъпки в една обезпечаваща семейна посока. 24-и ви поставя в несигурна и губеща позиция по отношение на сделка с имот. На 25-и сте на прага на грешен избор, не започвайте нищо ново. 26-27-и ви поставят на старта на печеливши връзки и дейности, планираните инициативи ще получат финансиране. На 28-и срещате и точните хора.

Дева 23 август – 22 септември

Пълнолунието пълни потребителската ви кошница, но и чувствата няма да бъдат излъгани. Ден на активно любовно привличане, може да срещнете и да се обвържете с човека, който ще ви подкрепя и обезпечава в пътя напред. Бъдете активни и търсещи. Покрай работата, която движите, може да срещнете и бъдещите си партньори. Не отклонявайте приятелските покани и предложения. 22-23-и са дни на любовта, на привличането и съвместните начинания в една взаимно изгодна посока. Всичко може да потръгне и да се реализира с перспектива за вас. 24-25-и ви сблъскват с ваши и чужди проблеми, решете ги, без да се обвързвате дълготрайно. Ако на 26-и действате разсеяно, ще загубите. 27-и ви поставя в подчинителна позиция, а на 28-и работите за реализацията на чужди идеи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Пълнолунието засяга болезнено чувствата и живота на родените в първата декада. Луна, Слънце, Венера и Меркурий сключват пречупващи аспекти с вашето Слънце. Ще бъдете болезнено засегнати в любовта. Чувствате се изключени и ощетени и в сделките. Може да разберете за предателството на близък, а и този, когото сте обичали, се обвързва с друг. Ще си поплачете. 22-23-и са рискови за чувствата и личната амбиция. Приятел се жени, очертават се и професионални проблеми. Но на 24-и магията на Еньовден ще ви помогне да излезете от лични кризи. На 25-и някой попада в капаните ви, взаимно се дебнем в този ден. 26-27-и ви носят предимства, работата ви потръгва, сключвате нови договори и си гоните интереса. На 28-и ви спестяват важна информация.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Хармоничен, ведър и балансиран ден. Всичко предприето ще ви донесе щастливи мигове заедно, срещи с приятели и с голямата любов. Оставете на заден план служебната амбиция, подредете дома и семейните дела, изпълнете обещанията, които сте дали на близките и децата. Не влизайте в излишни спорове, туширайте скандалите в зародиш. Днес крясъците разболяват и вредят повече от друг път. 22-23-и са благоприятни дни за любов, брак и обвързване. Не чакайте повече, ако вече сте се намерили един друг. 24-25-и са рискови и неблагоприятни за всяка нова инициатива. Не планирайте имотна сделка, не играйте хaзaртно. 26-27-и са успешни и творчески, работата ви се подрежда, сключвате нови договори и получавате изгодни предложения. 28-и е ден за проучване.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на откровение за правилния избор. Сключените бракове ще бъдат покровителствани от любовта и ще траят дълго, дори да имат проблеми в началото. Природата се стреми към хармония и ред, време е да подредите живота и връзките си така, както го усещате и разбирате. Не влизайте в конфликти, търсете компромисния вариант и опитайте да разберете другата гледна точка. На 22-23-и е добре да се сключва брак и да се подновяват обети. Любовта ще закриля връзките ви. 24-и ви води към мястото и терена, на който може да се развивате, да живеете и работите в бъдеще. 25-и е ден на премерения риск и най-големият хитрец може да бъде излъган. 26-и носи проблеми за родените в първата декада, а на 27-и и другите поемат излишен риск. 28-и идва с победа.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес родените в първата декада вървят срещу собствените си интереси, ако обръщат внимание само на работата и загърбват нуждите на семейството, любимите и децата. Включва се каналът на любовта, сменят се приоритетите и ако до вчера сте мислили за едно, днес трябва да мислите вече за друго. Загубите ви ще са повече от екстрите, ако днес обърнете гръб на любовта. На 22-23-и Луната от Козирог е в опозиция на Слънце, Венера и Меркурий от Рак. Мислете повече за семейството и чувствата, а не за работата. Тя няма да ви избяга, но партньорът може. Планирайте любовен уикенд, направете предложение. 24-25-и са конфликтни, а на 26-27-и всичко може да се постигне. На 28-и навлизате в рисков тридневен период, пропуснатото трудно ще се навакса.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден на сърцето и любовта. Протягаме ръка към тези, които обичаме и заедно тръгваме напред. Направете жестовете, които другите очакват от вас. В момента стартирате дългосрочна програма в семеен план, която ще се отрази положително и на професионалните ви амбиции и интереси. Добре е и за прочистващи тялото процедури. Време е да се мисли и действа в по-далечна перспектива. 22-23-и са чудесни дни за обвързване, за годежи и сключване на брак. На 24-и Луната навлиза във Водолей и среща Плутон, активността ви нараства многократно. Поставете условията си. На 25-и не давайте непоискани съвети. 26-27-и ви откриват нови пътища и хоризонти, правите изгодна сделка и инвестиция. Не споделяйте идеи и намерения. 28-и е ден за учене, любознателните са възнаградени.

Риби 19 февруари – 20 март

Денят се свързва с човешката душа, с копнежа ни за любов и взаимност. Астралното и физическото ни тяло са в синхрон. Светъл, чист и балансиран ден, носещ късмет на решилите да се обвържат. Ще бъдете привлечени от личната си половинка, може да откриете точния човек, с когото да живеете или работите в бъдеще. Доверете се на интуицията, не оставайте в рискова среда, крясъците разболяват. На 22-23-и плувате в свои води, срещате свои хора и се обвързвате с подходящите партньори. Чудесен момент за сключване на брак. 24-и ви помага да вземете своето и да уредите имотна придобивка. На 25-и наивниците попадат в капани. Не вярвайте на усмивки и сълзи. 26-и е ден на печалби, ако спазвате закона. На 27-и работете за нуждите на близките и децата. 28-и дава шанс на знаещите.