0

Р одените под знака на Скорпиона имат силна воля и магнетичен чар. Загадъчните представители на този зодиакален знак знаят как без усилие да попаднат под светлините на прожекторите и какво е необходимо, за да постигнат целта си. Едно от основните им предимства е, че реализират мечтите си, независимо какво им коства това. Ако те са взели решение за нещо, няма сила на този свят, която да ги отклони от пътя им. Скорпионите са много уверени, целеустремени, проницателни и манипулативни (когато това се налага). Често те не показват своите емоции, което не означава, че са безчувствени, пише chudesata.net. Умеят да пазят тайна, мразят задкулисните игри и затова са определяни като много справедливи личности. Скорпионът винаги казва истината, без значение колко е неприятна и болезнена. Зад магнетичният им външен вид, се крие верен приятел с чисто и добро сърце.

Чували ли сте, че има черни и бели Скорпиони?

Бял

Родените през месец Ноември са така наречените бели Скорпиони, които се считат за по-благородните представители на тази зодия. Белият цвят е символ на невинност и чистота, което ще рече, че ноемврийските скорпиони са по-добри, справедливи и човечни.

Черен

Счита се, че черните Скорпиони (родени през Октомври), са по-опасните представители на тази зодия – злопаметни, отмъстителни, манипулативни. Това обаче е само една теория, която не се радва на особена подкрепа от астролозите. Като цяло цветовото разделение няма кой знае каква стойност, защото зодия Скорпион обединява всички родени под този знак, с техните положителни качества и отрицателни черти.

Декади

Ако някога сте се чудили защо Вашата зодия не съответства на описаните за нея характеристики, ето го отговора – декади.

Всеки зодиакален знак се разделя на първа, втора и трета декада. Поради тази причина, представителите на зодия Скорпион, родени между 24-ти Октомври – 22-ви Ноември, могат да имат съвършено различни характери, принципи и методи на действие.

Родени между 24-ти Октомври – 2-ри Ноември, попадат в първата декада. Това означава, че са амбициозни, страстни и обичат предизвикателствата.

Работят неуморно, за да постигнат целите си, а именно емоционално удовлетворение и финансова независимост.

Винаги се стремят към първото място и винаги получават от живота точно това, което желаят.

Родените през втората декада (между 3-ти и 13-ти Ноември) се отличават със съблазнителност, чар и артистичност.

Като личности са щедри и внимателни. Често се възползват от съблазнителната си външност, за да получат това, което искат.

Артистични са и имат бъдеще като художници, писатели или музиканти. Има една пречка, обаче, която трябва да преодолеят, ако желаят да се развивате успешно, а именно стеснителността.

Родените през третата декада (между 14 и 22 Ноември) имат много силна воля. Те са грижовни, чувствителни и решителни. Готови са на всичко, за да направят своята кауза успешна. Те безмилостно преследват щастието, без да жалят средства и сили.

Скорпионите от третата декада са раними и емоционални, но никога няма да покажат слабост и да признаят дори и пред най-близките си, че се чувстват наранени или безсилни.

Девиз

„Аз желая” е мотото на този магически и страстен астрологически знак. Скорпионите имат много силни желания и се стремят към реализирането им. Те не просто искат, те трябва на всяка цена да постигнат всичко към, което се стремят. Скорпионът иска да притежава както материални придобивки, така и ума, тялото и душата на своя интимен партньор.

Характер

Скорпионите са яростно независими, способни да постигнат всичко, което пожелаят. Родените под този знак са смели личности и успешно се справят дори и в най-трудната ситуация. Уравновесени, балансирани и зрели, Скорпионите често са предпочитани събеседници. Интересни личности, надеждни и верни приятели, представителите на зодия Скорпион са готови да подадат ръка на своите другари. Ако искате да спечелите доверието им, трябва да се заредите с търпение. Необходими са много години, за да изградите приятелство с представителите на тази магнетична зодия. Ако успеете да спечелите Скорпиона, бъдете сигурни, че Вие имате отличен и верен приятел в негово лице. Не се страхуват да кажат истината, колкото и болезнена да е тя. Това, което те искат е приятелство или връзка без фалшиви усмивки и думи. Парите са основни мотив за Скорпиона, който е силно амбициозен и се стреми към финансова стабилност. Освен това лицата, родени под този знак са много интуитивни. Интуицията им е толкова силна, че могат лесно да проникнат в мислите на околните. Ръководят се от инстинктите си и вземат правилни решения, в точния момент. Не забравяйте, че Скорпионите никога не се отказват. Те са в състояние да сменят тактиката, да манипулират, да се адаптират към различни ситуации, само за да постигнат целта си.

Черти

Скорпионите са склонни да бъдат изключително властни и ревниви, дори обсебващи. Чувствителни и лесно раними, представителите на този зодиакален знак отмъщават на всеки, който се осмели да ги обиди или да им навреди. Поради липсата на доверие в хората, те са много потайни и не допускат дори и най-близките им да разберат какви проблеми измъчват сърцето и ума им. Съществен недостатък на тази зодия е манипулативният и властен характер. Скорпионите са способни да прегазят всеки, който се изпречи на пътя им, без да проявят никаква милост. Прекалено взискателни, отмъстителни, дори жестоки, откровени до болка, представителите на водния знак живеят според собствените си условия, без да се интересуват от мнението на другите. Работа, професии

Скорпионите могат изключително добре да се реализират като лекари, инженери, еколози, навигатори, войници. Тъй като те имат силно желание да открият отговорите на всички въпроси, могат да се насочат в сферата на медицински изследвания, психология и журналистика.

Изненадайте ги с пъзел и червени цветя

Когато избирате подарък за Скорпион, не забравяйте неговата личност. Представителите на този зодиакален знак обичат загадъчните неща. Това означава, че пъзелът е една добра идея за подарък. Освен това Скорпионите ще бъдат много впечатлени, ако си спомните техния любим аромат, скъпоценен камък или книга. Поради интереса им към мистичното, таро карти или магическа топка, също биха ги зарадвали. Известен като най-интензивният зодиакален знак, Скорпионът е едновременно властна и страстна личност. Неговата силна воля и дълбока чувствителност са примесени с буря от емоции. Чувствените и страстни представители на зодия Скорпион биха се зарадвали на букет от ярко червени божури. Страстният цвят на тези цветя, пробужда както чувство за романтика, така и усещане за сила.