0

В езните са най-добри любовници сред жените. Това сочи мащабно международно проучване, проведено сред близо 17 000 мъже. Резултатите са повече от изненадващи, като се има предвид, че досега в астрологическите класации първите места обикновено се заемат от представителки на зодиите Скорпион, Рак, Дева и Близнаци.

Астролозите обаче успокояват останалите - за някои зодии едни жени са подходящи, но за други те са напълно несъвместими. Идеална жена няма, но има идеално съчетание на зодиакални знаци.

Стълбица

Така според статистиката на пето място са поставени представителките на Овен. Жените от тази зодия са уверени и винаги смятат, че са най-добрите във всяко едно отношение. Обичат да взимат инициативата в свои ръце. Само с един поглед могат да предадат мощна сексуална енергия. Винаги са готови за забавления. Обичат да са лидери и да контролират всяко едно действие на мъжа.

На четвърта позиция са поставени представителките на зодия Близнаци. Жените от тази зодия не страдат от излишни комплекси. С тях винаги е интересно в кревата, а и не само в него. Обичат разнообразието. Не се свенят да влязат във връзки с опасни мъже. Секс за едно нощ за тях е като да кажат добро утро на продавача в магазина. Близнаците обаче са доста капризни понякога при избора на партньор за по-продължителна връзка. Направо го проучват по-щателно от всички тайни и явни служби, взети заедно.

Тройка

Изкачването в тройката на най-добрите любовници започва със Стрелец. Тези жени заемат третото място, защото са истински огън в секса и знаят как да подпалят мъжа. Обичат насладата. В секса те встъпват с огромен ентусиазъм и могат да продължат така дни наред. Те са истински любовни маратонци. Умеят да взимат силите на мъжа и да го изтощават напълно. За жената Стрелец плътските наслади винаги са най-голямата утеха.

На втора позиция са поставени представителките на Скорпион. За тези жени няма никакви забрани и прегради в секса. Готови са да пробват всичко и даже вече са го направили, което понякога смущава мъжете. В леглото те са истински изкусителки и са способни да изненадат дори мъж, с когото са от години заедно, смятащ, че вече всичко му е известно за партньорката. Това са жени, които никога или почти никога не ги „боли главата“. Трудно се изморяват от секс, страстта е първата им природа. По правило това е най-добрата любовница в зодиака, но тя има няколко лоши страни, което плаши мъжа. Тя иска максимума и не се интересува какво смята и може партньорът й.

Чело

Точно така не правят Везните и може би това е причината да са на първата позиция. Традиционно сдържаните и флегматични представителки на зодията в леглото са истински фурии. За тях да доставят удоволствие на мъжа е призвание. Тези жени мислят първо за партньорите си, а след това и за себе си. Интуитивно изпълняват желанията на мъжете си и са готови да им претворят всяка една фантазия. Да изневеряваш или захвърлиш такава любовница, няма смисъл. На практика никоя друга няма да подари на мъжа такава наслада. Тя е създадена да му доставя удоволствие и това й е особено приятно.