0

Овен - Осмица чаши

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Телец - Императорът

През този период може да ви се наложи да се справите или конфронтирате с държавната администрация. По-добре е да не влизате в спор и да понесете всичко, което ви е подготвено от администрацията. Това може да са някакви проблеми с документи, глоби, данъци и др. подобни. Оправете всичко бързо, за да се насладите на осъществяването на новите ви планове. За много от вас е дошъл моментът за стартиране на дълго отлаган във времето проект, който ще ви донесе много парични постъпления.

Близнаци - Императрицата

За дамите: Излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. Внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте! За мъжете: Обърнете внимание на интуицията си. Ще получите прозрения, които ще ви бъдат нужни в бъдеще. Споделете с половинката си, тя ще ви даде вярната насока.

Рак - Колелото на съдбата

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива каквито са.

Лъв - Жрецът

През този период ще имате възможност да покажете лидерските си качества. Придържайте се стриктно към традициите, макар и те да са отживели времето си. Спазвайте стриктно всички процедури, ако заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето познание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена ситуация. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и познания в полза на околните. За повечето от вас периодът е подходящ за нова връзка или сватба.

Дева - Петица чаши

Самота, страдание и мъка ви обземат през тази седмица. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Везни - Тройка камъни

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през тази седмица, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви.

Скорпион - Смърт

Пред вас е важна и необходима промяна в начина ви на живот. Това ще ви даде свобода и обновление. Ще изпитате страх от неизвестното заради тази промяна, но също така тя ще стимулира по-нататъшното ви развитие. Не се страхувайте, намирате се на прага на нов и благоприятен цикъл от вашия живот. Дошъл е краят на една епоха или връзка и трябва да поемете своя път напред.

Стрелец - Асо камъни

Получавате огромно одобрение за постиженията си. През тази седмица вие сте късметлиите в хороскопа. За много от вас ще има просперитет, богатство, успешни сделки и бизнес начинания. Тези от вас, които разчитат на моментни печалби, имат шансове и могат да спечелят от лотария или тото. Постигате материално и духовно благополучие. Спокойствие и чувство на удовлетвореност са вашите спътници сега.

Козирог - Син на камъните

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

Водолей - Тройка мечове

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте, вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка, скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или някой близък човек.

Риби - Син на мечовете

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.