0

Овен 21 март – 20 април

На 14-и лесно ще се освободите от зависимостите, постъпете както ви се харесва в този ден. 15-и идва с вдъхновени идеи, които е добре да реализирате. На 16-и стартирайте нова програма, не оставайте в пасивно очакване. 17-и е неблагоприятен за екипна работа. На 18-и сключете следобед важните си договори. На 19-и мислете в по-далечна перспектива, а на 20-и действайте активно до обед. От 7 ч. и 7 мин. до 20 ч. и 56 мин. на 14 октомври Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което се случва рядко и трае кратко. Бъдете себе си, разчистете терена на връзките. На 15 октомври ще се събудите с важно прозрение и до вечерта ще поставите своите условия и ултиматуми. Луната е в съвпад с вашата управляваща планета Марс в знака на Скорпиона, а в тази позиция той хапе и жили наред.

Телец 21 април – 20 май

На 14-и е време да се връщат дългове и да се действа активно в желаната посока. На 15-и се събуждате с прозрение, което пренебрегвате и от обед до 17-и на обед ще си имате проблеми по този повод. Ще ви се поставят условия, някой ще се държи ултимативно. Отложеното за 18-и ще се развие изгодно за вас. 19-и затваря една врата и отваря друга. На 20-и някой тръгва за чужбина. Ключови дни са 16-и и 17-и, когато ще вървите по жарава от страсти, нарушения и конфликти, които ще ви излязат скъпо. Луна и Марс от Скорпион са в опозиция на Юпитер и Уран от Телец. Някой упорито ви тормози и ви качва кръвното с личните си претенции. Може да загубите контрол и да позволите на другия да направи своя ход. Не влизайте в директни сблъсъци, не правете големи разходи и инвестиции.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 14-и сме оставени на собствен ход, направете това, което ви се иска, откажете се от ненужното и вредното. 15-и задава нови програми и координати, доверете се на предчувствията. На 16-и печелят биткаджиите. На 17-и започнете нова дейност, подпишете нов договор. На 18-и слушайте съветите на „старило и патило”. На 19-и може да пропуснете добра възможност, но на 20-и ще се коригирате. Важен ден е 16-и, когато е време за атака по всички фронтове на живота. Не се препоръчва изчакване и пасивност. На 18-и Луна, Сатурн и Венера образуват кръст с рожденото слънце на родените в първата декада. В желанието да изпъкнете, да направите впечатление и да покажете ниво правите прибързан ход. Не нарушавайте принципите си.

Рак 22 юни – 21 юли

На 14-и нито приятелите ще ви помогнат, нито враговете ще навредят. Оставени сте сами на своя избор, а това е тежко, защото после няма с кого да си „измиеш ръцете”, ако сбъркаш. На 15-и се събуждате с амбицията да сложите всичко и всеки в ред. На 16-17-и подпишете нови договори, бъдете активни, внедрете се в желаната среда. На 18-и действайте екипно, а на 19-20-и самостоятелно. На 16-и родените около 1-7 юли са в активна и творческа позиция, а утре и останалите ще са в пика на възможностите си. Насрочете важни срещи и дела, действайте изпреварващо и от позиция на силата. Който се свива и унива, ще бъде изтикан от хранилката и поилката. Не правете неприемливи за бъдещето ви компромиси. На 17-и някой активно ще се опитва да влезе и да доминира в личното ви пространство.

Лъв 22 юли – 22 август

14-и е денят на свободната воля. Никой не ви се меси, но и не ви помага. Тествайте възможностите, силата и дарбите си. На 15-и напрежението ще нараства и до вечерта са вероятни конфликти. На 16-17-и се очертават остри сблъсъци на интереси, спазвайте предписанията. На 18-и проведете важни разговори, сключете нови договори. На 19-20-и вече работите на високо ниво и с фирми от чужбина. На 15-и родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Луна и Марс ви облъчват провокативно от знака на Скорпиона. От нещо дребно може да пламне скандал, а по-едрите неща може да доведат до раздели. Смирете претенциите, бъдете тактични. На 17-и родените в третата декада попадат на опасни влияния и въздействия.

Дева 23 август – 22 септември

На 14-и всеки може да прецени докъде може да стигне сам. Доброто и злото не се намесват в делата и в личния ни избор. На 15-и стойте далече от места на агресия. 16-и изисква повече активност, гонете си интереса. 17-и е ден на изкушения, не се давайте без бой, пазарете се. На 18-и сте в ролята на посредник, а той не печели много. 19-и е ден на конфликти в любовта и връзките. 20-и е успешен. На 18-и Венера от Дева е в тежки аспекти с Луна и Сатурн. Вървите към неравностойни връзки на всички нива в работата и в любовта, посвещавате времето си на странични дейности и работа на чуждо и влизате в конфликт с близките. На 20-и с навлизането на Луната в хармоничния ви Козирог навлизате в стабилизиращ период и в следващите дни стъпвате на по-добра основа в работа и бизнес.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 14-и може да реализирате своя мечта и да инвестирате в нова дейност. Бъдете активни. 15-и е зареден с прекалена емоция, която ще ескалира в агресия. На 16-и задвижете нови инициативи. 17-и е ден на неустоимо привличане, което разваля стари връзки. На 18-19-и правите силен ход и подписвате нови договори. Помагат ви и контактите с чужбина. От 20-и навлизате в проблемен и рисков период. На 20-и навлизате в конфликтен тридневен период с навлизането на Луната в знака на Козирога. Родените в първата декада първи ще усетят някакво притискане и ще влязат в разправии с колеги и близки. Може да се провали пътуване или да ви се стоварят допълнителни задължения поради отсъствието или проблемите на близък. Работата и семейните дела са противопоставени.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

14-и е ден на изневери, всеки прави своя избор. На 15-и ви води емоцията, поставяте ултиматуми. На 16-17-и Луната от Скорпион е в опозиция на Уран и Юпитер. Нарушавате разпоредби и лесно влизате в конфликти. Може да дистанцирате покровителите си. На 18-и сключете нов договор и започнете нова съвместна дейност. За 19-и планирайте пътуване и огледи на терени. На 20-и внимавайте в приказките. На 15-и Луната навлиза в Скорпион и среща Марс. Денят ще е зареден с емоция, която на моменти ще добива агресивен характер, ако нещата не стават така както ги искате и сте ги предвидили. Родените в първата декада са в по-тежка позиция. В живота ви се появява неприятен дразнител, който провокира опасни страсти и чувства.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 14-и за вас няма забрани. Действайте активно, приключете важен ангажимент, върнете дълг на внимание и обич.15-и е интуитивен. На 16-и отговорете на удара с удар. 17-и е ден на негативно привличане с цел използване на другия. На 18-и Луната от Стрелец е в конфликт с Венера и Сатурн. Внимавайте в любовта и връзките. 19-и ви залива с нови отговорности, а на 20-и си подбирайте думите. На 14-и Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което се случва рядко и ни освобождава от оковите на злото и от помощта на доброто, която не винаги е в наш интерес. Разчистете си пътя, изберете посоката, която отдавна ви привлича. 16-и е денят на леопарда. Печели този, който може да надбяга другите, да ги изпревари в действията и намеренията им и да реализира своята амбиция и програма. Бъдете активни.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 14-и изборът си е ваш, отговорността също. Внимавайте какво може да си позволите и какво не. На 15-и изчакайте действията на околните, силата ви идва към обед. 16-и изисква активност по всички линии на живота. Не се давайте без бой. За 17-и не си определяйте първа среща. На 18-19-и може да сключите успешни договори и да стартирате самостоятелна дейност. 20-и е ден за любов.

Внимавайте на 17-и - ден на опасно зарибяване. Останете сред свои хора, не си търсете нова работа и отложете срещите с непознати, които напират да станат част от личното ви пространство. Не приемайте и не давайте съвети. Изключете от играта на чувствата всяко странично присъствие, дори и да има подкрепяща цел. Ден на Адам, Ева и Змията, ролите ще се сменят в зависимост от ситуацията.

Водолей 21 януари – 18 февруари

14-и е денят на Златния лебед. Това е време за покаяние и прошка, за привличане и притегляне към хората, без които животът ни няма смисъл. 15-и ви залива с агресия. Родените в правите дни на зодията са в рискова позиция. На 16-17-и и другите ще опитат от жилото и меда на неравностойните връзки. На 18-19-и тръгвате по нов път, сключвате нов договор. На 20-и откривате дълго пазени тайни. Внимавайте на 16-и – за родените във втората декада денят е конфликтен и рисков, но без това не може. Който остане пасивен, ще бъде ощетен и изхвърлен от печелившата среда. Поставете условията си, изисквайте промяна в договорите и се борете за обещаното повишение. Нищо няма да получите даром и в чувствата. Не чакайте повече, направете решителната крачка в желаната от вас посока.

Риби 20 февруари – 20 март

14-и е ден за почистване и разчистване в градината на личния ви интерес. 15-и ви носи активизиращо прозрение за бъдещето. На 16-17-и за вас ще действа пръстът на съдбата. В различни посоки ще получите лично и професионално откровение и удовлетворение. На 18-и конкуренцията ви се обединява, направете го и вие. 19-и е ден за разговори с невъзвращенците. 20-и разкрива тайни. Запомнете сънищата си на 14-и – те са пророчески и ще се сбъднат. Луната навлиза в 30-ия си лунен ден, което не се случва всеки месец. Препоръката е да се приключват работи и дейности, да се разчиства пътят, да се проведе прочистваща диета и да се оправят отношенията с партньори. На 16-и и 17-и Луната от Скорпион сключва брилянтен аспект с планетите в Риби. Ще получите подкрепа в труден момент.

ЧРД

В лична година 4-ка работите повече, натоварването и у дома се увеличава. Време е да се приключи, да се издължите до края на годината и от 2024 да смените посоката, да пътувате, да се оглеждате за нови възможности и варианти, да релаксирате и почивате. Планирайте преместване. Не отклонявайте предложения и покани, особено за новогодишните празници. В момента вятърът на промяната ви задава нова посока.

Днес в интервала от 7 ч. и 7 мин. до 20 ч. и 56 мин. ще се раждат щастливци, предопределени да изживеят живот награда за старанията и страданията си в минали животи. На тези деца всичко ще им се подрежда, желанията им ще се изпълняват, ще имат собствена дейност, фирма или проект, които ще им носят радост, пари и удовлетворение. Ще бъдат известни и в чужбина, особено ако се родят на обед. Ще бъдат пазени от съдбата.