0

Овен - Майка на мечовете

Външно изглеждате силни и балансирани. Намирате се на върха на интелектуалните си способности. Използвате интелекта си, за да разбиете илюзиите на другите. Вашето проникновение смайва околните. Въпреки това изглеждате унили и угнетени. Добър период за психолози, дипломати и социални служители.

Телец - Глупакът

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите ви и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността ви и безстрашният подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си.

Близнаци - Императрицата

Отново вашата карта е Императрицата. Излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете Жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през тази седмица. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. За всички: Внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте!

Рак - Тройка жезли

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реазлизация на собственият потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Лъв - Мултивселена

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки,че някои пътища изглеждат в началото еднакви, или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Дева - Четворка жезли

Изпипвайте всичко до последният детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни, както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никой да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Везни - Шестица жезли

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията и непреклонността сви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Скорпион - Дъщеря на мечовете

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията,които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

Стрелец - Асо жезли

Това е период на силни страсти. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови идеи, предстоят ви нови начинания. Това е времето, в което да започнем всичко и то сега. Ще се чувствате сякаш някой отвътре ви възпламенява и ви дава енергия за действие. Авантюри, любов, секс, жизненост и надделяваща сила ще ви съпътстват през този период. Внимавайте обаче с агресията, която също ще бъде много силна. Дръжте я под контрол.

Козирог - Майка на камъните

През този период ще се наслаждавате на живота и неговите богатства – великолепие, комфорт и изобилие. Ведрият характер ще ви помогне да имате просперитет, да изпитвате спокойствие и цялостност. Благородството и щедростта няма да са ви чужди. Следвайте традициите и не прекъсвайте връзките със земята и хората. Можете да разчитате на добри приятели, които са готови да помагат в тежки времена.

Водолей - Жрецът

През този период приемствеността между поколенията е много важна за вас. Придържайте се към традициите, дори и да не са много важни за вас. Приемайте съвети от всички, които са ви близки. Но им обръщайте особено внимание, ако съветите, отправени към вас, идват от високопоставена личност или ваш началник. Само така ще премахнете трудността ви да се приспособите към новите обстоятелства. За някои от вас може да предстои скорошна сватба или годеж.

Риби - Еон

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас, за да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.