0

Овен 21 март – 20 април

Родените в третата декада може да направят своя удар, да привлекат важни съюзници и съмишленици и да създадат обща защита срещу взаимната конкуренция. Ден на тръбача, който свири за сбор и ни събира под знамената на личните ни амбиции и интереси. Бъдете сред свои, очертайте границите в семеен и бизнес план, планирайте ответни съвместни инициативи. 28-и е един от най-силните ви дни. Добре е за среща на екипа, за преговори и запознанства. На 29-и връщаме стрелките, а някой се връща и към старите отношения. До обед на 30-и предстоят промени, а следобед изборът ви е двоен. На 31-ви не отивайте в крайности. На 1-ви се получава по заслуги. На 2-ри лесно ще ви вкарат в капан, не се обвързвайте за нищо. На 3-ти не се разпилявайте.

Телец 21 април – 20 май

Един от най-силните ви дни за месеца. Луната навлиза в Телец и преминава през градусите на финансова екзалтация. С каквото и да се захванете ще носи пари и придобивки в бъдеще. Събирайте около себе си хора с амбиции и идеи, с които може да постигнете много. Чудесен ден за обвързване, но повече в материален план. И сключилите днес брак ще тръгнат по червения килим към бъдещи успехи. На 28-и с всичко може да се преборите и да постигнете. Препоръчителна е работа в екип. Вечерта чакайте изгодни предложения и възможност за странично финансиране. На 29-и е пълнолунието в Телец. Идват придобивки, взимате своето от живота. 30-и носи промени и успех за родените в третата декада. На 31-ви не отивайте в крайности. 1-ви носи отчуждение. 2-ри е рисков.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е важно да намериш своята среда и да влезеш в групата, в която ще се чувстваш обичан, оценен и подкрепен. Сега е моментът да привлечете хората, с които да тръгнете заедно напред. Някой влиза в нов дом или среща бъдещия си партньор и неговото семейство. Днес тръбачът съдба свири за сбор и ни събира под знамената на амбицията, любовта и творческата ни активност. Огледайте се. На 28-и сформирайте своя група по интереси. 29-и е ден на ненаситните апетити. Не се събирайте с тези, които и друг път са ви използвали. 30-и позволява да разделите неделимото до момента. Луната навлиза в Близнаци и на 31-ви ще има с какво да се похвалите и за какво да почерпите. На 1-ви поставяте условия и налагате личните си приоритети. 2-ри е опасен, а 3-ти силен и печеливш.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще усетят натиск, ще бъдат обект на влияние и претенции и трудно ще се разбират с околните. В този ден е важно да си защитен, да си приет и включен в приятелска среда. Не се препоръчват солови изпълнения. Така по-лесно ще бъдете елиминирани от пряката ви конкуренция. Споделете и решете проблемите заедно с най-близките ви хора и със семейството. На 28-и конкуренцията ви се обединява, търсете адекватна защита. 29-и е ден на прекалявания, особено в чувствата и претенциите. Сменяме времето, добре е да се промени и подходът и на 30-и да балансирате между двама, без да правите окончателен избор и да взимате страна. На 31-ви ще има за какво да се почерпите. 1-ви изисква да си върнем дълговете. 2-ри е обсебващ, а 3-ти успешен.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес родените в третата декада ще намерят нужните им спонсори, последователи и партньори за работата, която движат или подготвят. Включете се или организирайте съвместни инициативи. Ще доминирате в средата си, ще влезете в ролята на капитана и отговорностите ви ще нараснат. Вечерта се приберете навреме. Предстоящото пълнолуние превъзбужда, изостря сетивата, но и депресира. На 28-и може да се изявите като водач в средата си, организирайте съвместни инициативи. Вечерта ще ви въздейства негативно пълнолунието в Телец и в следващите два дни проблемите ще никнат като гъби. На 29-30-и ще плащате свои и чужди сметки. На 31-ви се освобождавате от тежък ангажимент и на 1-ви се разплащате. На 2-ри не подписвайте важни договори и документи. 3-ти отваря нова възможност.

Дева 23 август – 22 септември

Днес е добре да влезете в нова група по интереси, в нов екип или състезателна програма. Ще доминирате в средата, ще сте сред първите и ще координирате нещата, но колкото и да се пънете, друг ще обере плодовете на съвместната работа и старание. В такъв ден си давате сметка, че ви е отредена ролята на изпълнител, а обещаните мечтани екстри отиват за тези, които са на върха. На 28-и печели съвместната инициатива, но по някакъв начин вие се губите в нея, работите повече, а получавате по-малко от другите. Но на 29-30-и може да постигнете максималното и да получите това, което отдавна сте заслужили. На 31-ви и 1-ви ще се наложи от нещо да се откажете, а на 2-ри ще плащате скъпо за предоверяването си. 3-ти ви води към целта, вечерта си поръчайте сън прогноза.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада днес са подложени на изпитание, особено ако се налага да правят избор между двама, между участия в два екипа или две дейности с различен характер. По възможност не правете окончателен избор или поне си оставете вратички за измъкване и примъкване, ако в бъдеще се наложат промени. В момента сте под властта на кармични събития и неслучайни запознанства. На 28-и конкуренцията е голяма, важно е да влезете в приятелска среда. На 29-и не водете битки, ще работите за чужда кауза. На 30-и се намира подход към всеки. 31-ви ви носи победа и признание. На 1-ви някой започва от нулата, а друг добавя още нули към сметката си чрез повишение и преназначение. На 2-ри лесно попадате в капани, дори и в своите собствени. На 3-ти имате само един избор и вариант.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес се определят новите позиции и фигури в играта на живота. Не е все едно кого ще изберете и предпочетете, в каква среда ще се внедрите, на какво място ще изберете да живеете, учите и работите. Силата е в правилния и навременен избор. В такъв момент трябва да избираш не само с ума, но и със сърцето. Не се намесвайте в избора на близките, за да не излезете после виновни. 28-и е ден за съвместни делови и творчески инициативи. Успешно се внедрявате в нова среда и привличате симпатизанти. На 29-30-и водите тежки битки, приключвате с неравностойни връзки, но по болезнен и тежък начин. На 31-ви изкачвате връх в кариерата и печелите съюзници. 1-ви е ден на непредвидени рокади. На 2-ри печелите, когато другите губят, а на 3-ти реализирате една мечта.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес печели колективната игра и политика. Който остане извън отбора и семейството, ще изпадне в изолация. Сега е моментът да привлечете доверени хора към дома, средата и работата си. Бъдете избирателни в контактите. В момента е важно да се лети в добре подредено ято, където се знае кой е отпред и кой го следва. Така ще стигнете далече в съвместните си желания и амбиции. На 28-и може да постигнете максималното в средата, в която се движите, живеете и работите. Съберете и семейния съвет, обсъдете проблемите. На 29-и смирете амбицията. 30-и е ден на смирение и помирение, не оставяйте нищо неизяснено. На 31-ви и 1-ви проблемите ще никнат като гъби, в хороскопа ви действа кармичен кръст. На 2-ри се оплитате в лъжи, а на 3-ти вече гоните нова цел, амбиция и посока.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес родените в третата декада ще трябва да отстъпят от позициите си, особено по отношение на имотни и наследствени дела и делби. Разделяме се в групи по интереси, където роднинските връзки не важат, а приятелството се печели с пари. Търсете подкрепа, свържете се с тези, с които имате общи цели, амбиции и приоритети. Защитете съвместните си интереси. Нищо няма да ви се даде даром. 28-и носи рискове за родените в третата декада, особено ако се опитват да детронират някого от позицията му на шеф. Още вечерта ситуацията ще се обърне и в следващите два дни ще доминирате и печелите предимства. На 30-31-ви чакайте придобивки и възможности за кариерно развитие. На 1-ви ще се водят двойнствени игри, време е да се откажете от илюзиите. 2-3-ти са противопоставящи.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес съсредоточавате в сърцето и душата си големи амбиции и отговорности. Не предавайте интересите на тези, които ви се доверяват. Ден на тръбача, който свири за сбор. Събираме се под знамената на общите ни грижи и интереси. Соловите акции са обречени на неуспех и ви водят към проблеми и загуби в следващите два дни. Не оставайте сами, трудно се справяте и с мъката. 28-и е ден на призив. Влизате в ролята на ментор, организатор и обединител на общите усилия и интереси. На 29-30-и се сблъсквате с подмолни игри и противопоставяне, което може да развали нещата. На 31-ви изкачвате връх в кариерата, а на 1-ви определяте точна граница между приятелите и враговете. На 2-ри се пазете от въздействие и обсебване. 3-ти ви насочва към вярната посока.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес от много страни ще се чува и усеща някакъв призив. В такъв момент трябва да си дадете точна сметка къде ви е мястото, с кого искате да продължите и къде бихте се чувствали удобно, уютно и защитено. Сега е моментът да намерите своята нова група по интереси, а ако вече я имате, да се съберете и да обсъдите належащите задачи и детайлите по работните ви проекти. На 28-и постигате обединение на мисли, ресурси и интереси с важните за вас хора. На 29-и всичко опира до пари, попадате в агресивни положения. На 30-и късметът е с вас, подпишете нови договори, уредете лични и делови срещи. На 31-ви и 1-ви се движете на пръсти, не афиширайте нито победи, нито поражения. Не играйте хазaртно. 1-ви показва истинското ни лице. На 2-3-ти отвявате конкурентите.

ЧРД

В лична година 9-ка е време да се приключва, да се плащат дълговете и да се поемат отговорностите за свършената или несвършена работа. Някой ще приключи и с лична връзка, особено ако е роден в часовете преди залеза. Каквото и да започнете в тази година, ще е краткотрайно. До 24 ноември активността ви е максимална, а след това вече няма да сте толкова настъпателни, ще навлезете в период на преосмисляне преди старта на новите инициативи в следващата година.

Родените днес ще бъдат подкрепяни и защитавани от хора с диктаторски способности, родени около 12-30 април. Родените на изгрева ще имат успешни договори и брак с родените в началото на Телеца. Тези деца притежават войнстващ и опасен ум. Не се препоръчва да си техен враг. Родените на обед ще имат трудно детство, но ще стигнат до престижни професионални позиции. Трудно е да ги победиш в спор. Проблемът им е, че ще са доста редкопръсти и ще харчат по царски.