0

В лична година 9-ка приключвате деветгодишен цикъл на развитие и в следващата година започвате начисто в работата и връзките. В момента обирате реколтата на годините старание или неглижиране. До средата на март сложете в ред най-важното в личния ви списък със задачи. Ако започнете нов ангажимент, работа или дейност те едва ли ще траят дълго и ще преминат в нещо друго догодина. Неблагоприятна година за нови запознанства, а дългогодишната ви връзка може да завърши с брак или раздяла.

Родените днес на точния съвпад на Венера и Плутон, в тригон с Луната са покровителствани в любовта и връзките, притежават изключителен потенциал за въздействие, личен чар и обаяние и огромна доза сексуалност. Родените около изгрева ще отключат артистични и художествени дарби, особено когато са влюбени. Родените на обед ще живеят далече от родния край, но ще постигнат много в чужбина. На няколко пъти в живота си ще започват отначало. Неблагоприятно за раждане около 01-04 ч.

Овен 21 март – 20 април

Днес съвпадът на Венера с Плутон взривява прословутата ви чувственост. Вървите на среща с любовта. Предстои вечер на сексуалните блянове, но не всеки ще се уреди, а може и да навреди на досегашните си връзки. Дългогодишните връзки се взривяват, а скорошните се задълбочават. Днес нищо няма да остане същото, размива се границата между приятелство и любов, а ревността ескалира. 17-и отприщва личната ви сексуалност. На 18-и важното уредете следобед. Родените до 1 април ще имат проблеми на 19-и и 20-и. Смирете амбицията, помагайте на другите. На 21-и късметът ви идва следобед и в следващите два дни ще водите в класацията на успеха, ще влезете в нова среда или екип и ще получите екстрите, които чакате отдавна. Пълнолунието пълни потребителската ви кошница.

Телец 21 април – 20 май

Ден на феникса, възраждат се стари чувства и отношения, лесно си прощаваме прегрешенията и сме склонни на компромис. Спомнете си хубавото от миналото, подновете връзките, които ви липсват и започнете начисто. Днес започват трансформации на фино душевно и физическо ниво, преосмислят се старите връзки, отношенията се напасват на новата ситуация. Следобед вратата вече ще се затвори. До обед на 17-и лесно преодолявате дистанциите. На 18-и важното отложете за следобед. На 19-и започват ремонтни дейности, Слънцето вече ви гледа в хармоничен аспект от Риби. На 20-и до обед сключете нов договор, а за следобед планирайте благотворителни инициативи. На 21-и до обед нищо амбициозно не предприемайте, до вечерта постигате своето. 22-23-и са рискови.

Близнаци 21 май – 21 юни

Сутринта Луната от Близнаци е в перфектен аспект с Венера и Плутон от Водолей. Привличате приятели, а някои връзки прерастват в любов. Ще въздействате на околните с особена сила и страст, може да започнете или да подновите интимна връзка. Следобед вече навлизате в по дълбоки и тъмни води, може да бъдете изкушени да повторите стари грешки. Добре е малко да задържите темпото. 17-и е ден с изключителна сила за родените в първата декада. Уредете си среща, направете предложение. 18-и започва с нещо недоизказано, но следобед нещата си идват на мястото. От 19-и Слънцето ще ви гледа в конфликтен аспект от Риби. Някои тайни се разкриват в неподходящ момент. 20-и носи победи, на 21-и помагате в делата на друг. 22-23-и предлагат договори и бизнес ангажименти.

Рак 22 юни – 21 юли

Започнете деня с признание и извинение, особено ако се чувствате виновни за нечий проблем. Ден на Феникса, може да се подновят връзки и срещи, които са ви носили радост и любов. От обед вече сте изпуснали момента и насъбрания негативизъм може да се излее във взаимни обвинения и конфликти. До утре на обед нищо важно да не се започне, ако не е уточнено семейно. На 17-и подновете стари роднински и приятелски връзки. 18-и започва на тъмно, но до вечерта ви стават ясни някои тайни и в следващите дни взимате правилните решения. От 19-и ви тръгва по вода, а на 20-и вече стигате морето на големите си надежди. Подпишете нови договори на 21-22-и и излезте от уединението. На 23-и се оформят нови групи и дружества, вече сте в подходящата среда.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за прошка, простете и не себе си и не се измъчвайте повече за неща, които е могло да станат по друг начин. Може да намерите лекарство за всяка болка и болестен проблем. Водете задушевни разговори, направете крачка към другия уточнете се, за да имат перспектива връзките ви. От обед до утре на обед се намесват странични фактори, които пак затварят душите и сърцата. На 17-и се включват в действие енергии на дълбоко и фино ниво. С всеки може да се разберете. На 18-и до обед нищо да не се започва, но след това дайте ход на новите си проекти и инициативи. От 19-и Слънцето вече не ви гледа в опозиция, прокарвате лесно идеите си. На 20-и сключете нов договор. На 21-и важното се урежда следобед. 22-и е рисков в любовта. 23-и носи успех в колективните дейности.

Дева 23 август - 22 септември

До обед се постарайте да привлечете тези, които ви липсват и с които отношенията са охладнели. Венера е в прегръдките на Плутон, а този аспект ще съживи и най-закърнялата във времето връзка. Следобед попадате на негативни влияния и ако сутринта сте почувствали отхвърляне, вече може да решите да изберете прегръдките на друг. Бъдете внимателни в избора. 17-и възпламенява дълго таени страсти и чувства. Луната е в конфликт със Сатурн и с родените в първата декада. На 18-и и за другите ще има тревоги и проблеми, нищо ново да не се започва. На 19-и в живота ви се появява открита опозиция с навлизането на Слънцето в Риби. Това пренарежда отношенията и на 20-21-и правите верен избор. 22-и е ден на промени, а на 23-и влизате в нов екип.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес за вас няма вредни звездни влияния и излъчвания. Привличате почитатели, страстите се развихрят и може да направите обезпечаваща крачка в любовта и партньорските връзки. Един от дните, в които излъчвате очарование, на което е трудно да се устои. Проблемите ще дойдат, ако объркате приятелството със секса и любовта. Не рискувайте на чуждо място с непроверен човек. Родените в първата декада ще изпитат прилив на страсти на 17-и под стимулиращото въздействие на съвпада Венера - Плутон от Водолей. На 18-и реализирате поне един важен проект и лична инициатива. На 19-и сменете подхода, сменят се и шефовете. 20-и започва с амбиция, но е добре да завърши с грижа към другите. На 21-и се наведете, за да може на 22-23-и да се изправите и победите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес родените в първата декада ще бъдат изкушени в секса с прибързани, неравностойни и моментни връзки. Венера и Плутон са в конфликт със Слънцето ви. Може да изневерите или да разберете за изневери. Трудно ще удържите импулса и може да попаднете в заложените капани на страстта. Върви се и към извънбрачно зачеване. Случващото се днес може да ви обърка живота. 17-и е ден на сексуални предизвикателства, Венера е в прегръдките на вашата управляваща планета Плутон. 18-и започва с неприятно изтрезняване, за следобед отложете всичко важно. От 19-и Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от Рибите, а Луната навлиза в Рак. До 21-и на обед сте в благоприятна и творческа позиция, всичко може да постигнете и уредите. На 22-23-и конкурентите ви се обединяват.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Случващото се в този ден тотално може да промени живота и личния ви избор. Вървите към възпламеняващи чувствата връзки, които ще засегнат повече родените в първата декада. Ще се наложи да пренебрегнете старите отношения и да тръгнете в нова посока с нови хора. Тази вечер не рискувайте излишно, ако не сте готови за промяна. Утре друго ще мислите и може да съжалявате. На 17-и за вас ще действа пръстът на съдбата, срещите от този ден променят чувства и съдби. 18-и разкрива опасни тайни. Родените в първата декада ще имат притеснения на 19-и, а на 20-и поне един проблем ще се разреши. На 21-и получавате подкрепа от свои и чужди. На 22-и прегърнете промяната, не оставайте в старата позиция. 23-и ви дава шанс да влезете в подходяща работна среда.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за прошка, сдобряване и помирение. Направете крачката, към тези, които ви липсват. Преговаряйте с роднини по важните лични дела. Следобед нещо недоизказано и тъмно се промъква в душите. Нищо ново и важно не започвайте до 18-и на обед. Време е да се преосмислят връзките, да се направи равносметка на отношенията. Вечерта останете сред свои, откажете странични покани. На 17-и до обед може с всеки да се разберете, след това започвате двойнствени игри. 18-и носи късмет следобед, получавате съдействие в труден момент. На 19-20-и Луната ви гледа в опозиция от Рака, семейните и професионални дела са в конфликт. На 21-и до обед давайте и обгрижвайте, а следобед помислете за себе си. На 22-и отделете време за фитнес и фризьор, вечерта сте на важна среща.

Водолей 21 януари – 18 февруари

За родените в първата декада този ден носи пик на сексуалната активност. Вероятни са изневери, а някой може да направи и бебето. И най-големите сухари може да бъдат изкушени. Бъдете внимателни, от обед до утре на обед много неща ще се правят на тъмно, но трети лица може да ги осветят. В момента не сте в добра юридическа позиция, някой може да тръгне и към развод. На 17-и е точният съвпад на Венера и Плутон във Водолей. Падате и пропадате в прегръдките на любовта. На 18-и до обед нищо не обещавайте, но след това направете важните крачки. Слънцето напуска Водолея на 19-и, едно покровителство си отива, вече трябва да се справяте сами. На 20-21-и до обед подпишете нови договори. 22-и е ден на ревност и вражди, 23-и ви вкарва в тежки битки.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес Венера е в прегръдките на Плутон във Водолея, който набляга на нестандартните връзки. Някой ще бъде завъртян във вихъра на любовната магия, в който ще забрави за семейни и други задължения. Дано изживените страсти и чувства си струват цената, която ще трябва да платите. Луната е в конфликт с Меркурий и Сатурн от знака Риби, а този аспект пречупва отношения, връзки и съдби. На 17-и не бъркайте секса с любовта. Трудно се удържа на сексуалния импулс, дългогодишни връзки са под въпрос. На 18-и споделените идеи ще ви бъдат присвоени и изплагиатствани. На 19-20-и плувате в свои води и си защитавате правата с договор. 21-и ви включва в спонсорска програма. За 22-и планирайте представителни срещи, а за 23-и възможност да влезете в нов екип и делова среда.