0

С таналата модерна за размишления тема какво всъщност е интимната връзка при зодиите добива съвсем различни измерения, когато двамата са от един и същи звезден знак.

Връзката между такива двама може да бъде доста трудна, а понякога направо невъзможна, но все пак постижима мисия. Астрологично това се обяснява, че както най-добрите, така и най-лошите черти на дадена зодия могат да бъдат удвоени. А тънкото равновесие да бъде нарушено и безвъзвратно изгубено. 

Макар да е логично, че двама от един знак се познават по-добре и по-лесно могат да се сработят, то със същата такава логичност може да се каже, че те могат да тълкуват решенията си, но не и да ги предопределят. Например, ако сте Рак, не е ясно кой ще отстъпи, когато и двамата сте в лошо настроение. А при тази зодия нещата се влошават и от това, че за разлика от другите, където границите са по-размити, тук има ясно изразени бели и черни Раци, които най-общо се делят на такива от първата половина и на тези от втората. И хич си нямаш работа да попадаш на огъня между двамата.

Но има и многобройни примери, когато двама от една зодия са направо идеалната двойка. Ако сте двама представители на зодия Водолей например, може да си станете най-добри приятели, но искрата между вас бързо да изгасне. Ако сте Лъвове, и двамата ще искате да сте в центъра на вниманието по едно и също време и тогава става опасно. Ето някои характеристики по темата. Имайте обаче предвид, че когато се говори за връзка между двама в сериозен аспект на астрологията имат още няколко неща, сред тях и асцендентът на всеки от двойката, както и наталната (рождената) му карта.

Овни

Това може да е трудна връзка наистина. И двамата сте темпераментни, амбициозни и най-вече непокорни Овни. Има вариант да се обвинявате един друг, когато нещата се объркат. От друга страна, вие ще имате много сходни разбирания за това как да се забавлявате и това ще ви обединява. Ще се карате много, но справедливостта може да е ключът към вашия успех.

Телци

Двама инати Телци на едно място е трудна, даже ужасно непосилна работа. Но Телецът обича да се придържа към зоната си на комфорт, така че ако и двамата сте на една и съща вълна в живота, ако практикувате една професия, ще ви е много по-лесно. И двамата ще отстоявате идеите и мненията си, така че би било добре да имате сходен поглед върху живота и еднакви ценности. Желанието да си угаждате ще ви държи заедно.

Близнаци

Близнаците са супер непредвидими, непостоянни, а някои от тях са и тотално безотговорни. Затова дано поне единият от вас да е по-стабилен и постоянен, така че да съхрани отношенията ви във времето и да можете да „пуснете корени“ като двойка. Хубавото в отношенията ви ще е, че ще можете да си говорите за всичко, както и да се наслаждавате заедно на разнообразен социален живот. А и двамата ще можете да помълчите, когато трябва – нещо много полезно в една връзка.

Раци

Двамата представители на зодия Рак всъщност могат да създадат хубаво, здраво семейство. Те и двамата ще са домошари, ще са грижовни и ангажирани с близките си. Най-големият недостатък в една такава връзка е партньорите да се научат да уважават настроенията на другия, без да приемат всичко твърде лично. Но точно вашите силни родителски инстинкти може и да потушат сексуалната искра, имайте го предвид.

Лъвове

Връзката между двама представители на зодия Лъв има опасност да е доста крехка. И двамата ще се нуждаете от много внимание и ще сте склонни да натрапвате мнението, желанията и нуждите си един на друг. Ще се карате бурно, тъй като сте страстни натури, което пък значи, че ще се радвате на страхотен секс, но е възможно в разгара на споровете си да се обидите един друг фатално и безвъзвратно. Взаимното уважение е ключът към успех на този съюз.

Деви

Връзката между две Деви може да е сложна, ако и двамата все се опитват да подобрят и/или променят половинката си. Девите са склонни да критикуват поведението на близките си, което убива страстта. Също така са склонни да анализират твърде много отношенията си, което да доведе до изпаряване на любовта. Склонни са и от мухата често да правят слон. Но намерете си общо хоби и има значително по-голям шанс да сте по-щастливи заедно.

Везни

Връзката между две Везни може да бъде чудесна, защото и двамата ще се стремят да угаждат на половинката си, развивайки едни отношения на баланс и хармония, но точно тук може и да се крият най-големите подводни камъни. Често хората от зодия Везни са малко повърхностни по отношение на любовта и е възможно две такива личности в даден момент да се разминат като кораби в морето. Трябва да сте готови да се посветите на връзката си, за да имате шанс за общо бъдеще.

Скорпиони

Страст, риск, интриги и т.н. - два Скорпиона на едно място са взривоопасна комбинация. Доверието е основната съставка, която може да закрепи отношенията ви. Ако един от вас или и двамата сте подозрителни и/или ревниви към другия, направо ви е спукана работата. Ако между вас има дълбоки, искрени чувства, съюзът ви може да удържи на времето, но за това преди всичко трябва да дадете малко лична свобода на половинката си – именно това за вас е трудна, но не и невъзможна работа.

Стрелци

Връзка между двама Стрелци обещава голяма забава – въпросът е в каква посока ще се насочи шоуто. Вие ще пътувате заедно, ще карате ски и мотори, ще имате еднакви мнения по повечето важни житейски въпроси. Но има и шанс да се хванете за гушите. Реалните проблеми в отношенията ви могат да се появяват, ако някой от вас иска по-сериозен ангажимент, тоест брак, а другият предпочита да си живеете, без да подписвате. Една по-висша духовна цел може да ви държи заедно.

Козирози

Двама Козирози на едно място не звучи никак романтично. Хората от този знак са твърде големи реалисти, твърде практични са по природа и тази липса на илюзии и мечти за бъдещето може да донесе голяма скука още в началото на връзката. Отношенията между двама Козирози може да устоят във времето само ако нито един от тях не позволи на личните му и професионални амбиции или нуждата му от висок социален статус да трови връзката.

Водолеи

Водолеят е много широкоскроен като натура и ще може лесно да понесе ексцентричността на другия Водолей. Връзката между двама представители на тази зодия е по-вероятно да бъде преди всичко приятелска, а не толкова емоционална или страстна. Вие и двамата няма да искате да показвате или афиширате чувствата си и това може да убие вдъхновението в отношенията ви. Но пък, ако се обвържете, имате шансове за дълго и щастливо съвместно съществуване.

Риби

Вие и двамата сте мечтатели, което е както бонус, така и непреодолимо препятствие. Двете Риби могат да живеят безкрайно в една красива фантазия, без да пускат котва в сигурната реалност. И двамата ще имате склонност да носите розови очила, а това означава, че ако половинката ви направи нещо лошо спрямо вас, вие няма да си го признаете. Ако искате връзката ви да има бъдеще, един от вас трябва да бъде по-голям реалист, което само по себе си е доста трудно, но не и непостижимо.