0

О т прастари времена астрологията се занимава с въпроса кой с кого си пасва и при кой знак може да намери сродна душа, както и от кого да се пази. Подходящ ли е за вас човекът, с когото излизате в момента? Взаимоотношенията са сложно и красиво нещо, когато двамата си подхождат.

Астрологията смята, че може да ни разкрие много за характера на нашия партньор и да ни даде насоки за това какви усилия има смисъл да положим в отношенията си с него. Слънчевите знаци могат да ни дадат съвет и за това дали има шанс половинката ни да се окаже и наша сродна душа. Но трябва да се знае, че не винаги две зодии, предопределени да се харесват, се срещат, харесват и остават заедно. За това си има индивидуални хороскопи на съвместимостите.

Овен

Ако вашият партньор е Овен, той е влюбен в преследването, отсичат астролозите. Хората от този знак обичат предизвикателствата и се нуждаят от партньори, които ще им предоставят такива. Те са страстни натури, но и много ревниви. Ако имате слабо сърце, не понасяте драмата и не можете да толерирате егоизма, връзката с Овен няма да е подходяща за вас.

Най-вероятните сродни души на Овен според тази класация са: Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, Близнаци.

Телец

Ако вашият партньор е Телец, той е човек, който държи на чувствеността. Той е предпазлив, внимателен, но и много секси. Телците се нуждаят от партньори, които да им дават сигурност и да са силно ангажирани с връзката си с тях. Те обичат да се радват на силна физическа привързаност. Ако не можете да толерирате ината и склонността към рутина, човекът Телец няма да е подходящ за вас.

Най-вероятните сродни души на Телец според тази класация са: Дева, Рак, Скорпион, Козирог, Риби.

Близнаци

Ако вашият партньор е Близнаци, любовта му ще е една постоянно променяща се радостна игра, отсичат с оптимизъм познавачите. Хората Близнаци са забавни и умни флиртаджии, които се нуждаят от партньори, които няма да имат нищо против тяхното непостоянство и няма да се опитват да ги манипулират. Може би човекът Близнаци няма да е подходящ за вас, ако сте много ревниви и търсите голяма стабилност.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Близнаци са: Везни, Лъв, Стрелец, Водолей, Овен.

Рак

Ако вашият партньор е Рак, семейното щастие ще е от първостепенна важност за него, гласи определението. Хората от този знак имат желание да създадат любящо, здраво семейство и се нуждаят от партньори, които да им бъдат верни и да обичат да бъдат обгрижвани. Човекът Рак може да не е идеалната половинка за вас, ако си падате по по-отворените връзки.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Рак са: Рак, Скорпион, Козирог, Риби, Телец.

Лъв

Ако вашият партньор е Лъв, той би трябвало да си пада по драмата. Тези хора са щедри и имат топли сърца, но често искат да бъдат доминиращи във връзката. Те имат нужда от партньори, които да им се радват и да им се възхищават. Човекът Лъв може да се окаже неподходящ за вас, ако сте твърде амбициозни и ако имате непоносимост към арогантността.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Лъв са: Овен, Везни, Стрелец, Водолей, Близнаци.

Дева

Ако вашият партньор е Дева, любовта за него е вид личностно израстване, смятат астролози. Хората от този знак са трудолюбиви, искрени и нежни и се нуждаят от партньори, които могат да повишават самочувствието им и да не се възползват от тях. Човекът Дева може да не е перфектен за вас, ако не можете да търпите критика.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Дева са: Козирог, Скорпион, Риби, Телец, Рак.

Везни

Ако вашият партньор е Везни, любовта за него е романтична приказка, убедени са познавачите. Везните са влюбени в любовта, те са очарователни и стават зависими от своя партньор. Те имат нужда от половинка, която да се грижи за тях и да ги подкрепя. Човекът Везни може да не е идеален за вас, ако не си падате по романтиката.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Везни са: Водолей, Стрелец, Овен, Близнаци, Лъв.

Скорпион

Ако вашият партньор е Скорпион, всичко е въпрос на интензивност. Скорпионите са дълбоки, но мрачни хора и обичат да стигат до крайности, за добро или за лошо, твърдят астролози. Те имат нужда от партньори, които да могат да понасят падения, както и възходи. Скорпионът може да не е за вас, ако не обичате силните страсти и се страхувате от дълбоките води.

Най-вероятни сродни души на Скорпион според тази класация са: Рак, Риби, Телец, Дева.

Стрелец

Ако вашият партньор е Стрелец, за него любовта е едно голямо приключение, знаят астролозите. Стрелците са неспокойни хора, философски настроени и винаги търсят нещо ново в живота си. Те се нуждаят от партньори, които ще се присъединят към тяхната мисия в преследване на житейските удоволствия. Стрелецът може да не е подходящ за вас, ако не си падате по рисковете и вълненията.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Стрелец са: Водолей, Овен, Близнаци, Лъв, Везни.

Козирог

Ако вашият партньор е Козирог, любовта за него е работа и цел едновременно, разсъждават познавачите на зодии. Козирозите са хора, които мислят сериозно върху изграждането на бъдещето си и вземат връзката си много сериозно. Те се нуждаят от партньори, които да са отговорни и зрели като мислене. Човекът Козирог може да се окаже неподходящ за вас, ако все още не ви се мисли за сериозен ангажимент.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Козирог са: Телец, Дева, Риби, Рак, Скорпион.

Водолей

Ако вашата половинка е Водолей, всичко за нея е въпрос на свобода. Тези хора мразят правилата и ограниченията, и съответно се нуждаят от партньори, които да уважават техния нетрадиционен подход към живота. Човекът от тази зодия може да не е перфектен за вас, ако търсите по-обичайна връзка, казват астролозите.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Водолей са: Близнаци, Овен, Лъв, Везни, Стрелец.

Риби

Ако вашият партньор е Риби, всичко при него се свежда до дълбочината на чувствата, убедени са астролозите. Хората от тази зодия са суперемоционални и лесно раними. Те се нуждаят от партньори, които могат да споделят своите чувства, като същевременно им осигуряват стабилност и ред в живота. Човекът Риби може да не е подходящ за вас, ако не си падате по духовното единство и сълзите.

Най-вероятните сродни души според тази класация на Риби са: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог.