0

Kруизната компания Royal Caribbean провежда проучване, в което включва и въпроса кое е най-любимото ви нещо по време на пътешествието.

Резултатите показват, че 90% от посетителите на корабите смятат как сексът е основната им дейност. То установява още, че 62% от участниците в анкетата са имали по-добър секс в морето, отколкото на сушата.

Лятото е към края си, ако не сте опитали любовните ласки в лодка или яхта насред морето, сега е моментът да го направите.

Страсти

Да прекарвате времето си спокойно, излежавайки се на слънце, облечени в любимия си бански или на разходка с лодка, звучи доста невероятно. Това е идеалният начин да се отпуснете и да се почувствате възбудени не само за летни емоции.

Отдалечаването от брега със сигурност може да доведе до промяна в нивото на страстите, оставяйки ви да се чувствате без задръжки и напълно готови да предприемете ход. Помислете за най-добрите сцени с целувки, които киното някога е виждало, като романтичните с гребна лодка от „Тетрадката“ или „Малката русалка“.

Големите лодки са доста удобни, особено ако са луксозни, с кожени седалки и червен килим и други подобни. С по-малки лодки, като гребна например, трябва да догребете до място, на което да откриете пълно уединение. Освен това имайте предвид, че не трябва да се отдавате на страстен секс в лодка, ако не е безопасно за вас.

Малките гребни лодки например могат да се обърнат, ако бъдат разклатени повече. Когато сте сигурни, че мястото е спокойно, се отдайте на релакс и се отпуснете - това е най-важното, преди да се отдадете на страстта. Дрехите са малко, така че е лесно да ги свалите. Тъй като сте на лодка, се предполага, че ще трябва да сте хоризонтално един върху друг. Това може да бъде супер горещо поради близостта, спонтанността и общия риск да бъдете хванати.

Не се страхувайте да проявите творчество с ръцете и устата си. Разбира се, ако сте на по-голяма лодка, опциите са повече, а всеки метър ви дава по-голям комфорт. Ако температурата се покачи, винаги можете да продължите във водата. Ако се возите на по-стабилна лодка, ползвайте палубата. Тук е моментът да блеснете.

Може да се опитате да приложите някоя магия с пръсти или уста. За всички други, които минават покрай вас, вие ще изглеждате, че просто седите заедно в една лодка и гледате звездите! Не забравяйте, че колкото по-тъмно става, толкова повече можете да се развихрите. Няма нищо по–емоционално от секс под звездите насред морската шир.

Пози

Ето кой са и най-удобните секспозиции в морето. “Стил планк“ може да бъде едно от най-невероятните изживявания, свързано с оралната любов досега. Накарайте го да седне на една от седалките на лодката, отпуснато, незабележимо, може би с ръце около ръба на лодката. След това коленичете пред него. 

“Капитанска седалка“ - ако само вие и партньорът ви сте сами в морето, защо не се възползвате максимално от мястото на водача. Важно е да знаете, че движенията по време на секс на лодката трябва да бъдат плавни, а темпото не много бързо, заради вълните и теченията лодката се клати и това може да създаде допълнително неудобство, но пък може и да е от полза.