0

Е зотерици и посветени общества от ранга на масоните, спазват стриктно тайните законите на финикийските знаци и на енергията на богатството. Част от тези неписани правила указват да не се докосваме до пари в определени дни от годината. Звучи фантастично, но това водело човека по пътя на богатството и лукса от древни времена, уверяват ни метафизици. Астрологът Михайлина Никлева повдига завесата пред това древно ноу-хау, идващо от Поднебесната империя.

Тя разкрива, че през октомври има два дни, в които човек трябва да спазва строга финансова дисциплина. На 5-и и 7-и не бива да се започва нов бизнес, да се дават пари на заем, да се сключват сделки, да се купуват скъпи вещи и имоти, съветва астро-експертката.

Изчисление

Т. нар. дни без богатство се изчисляват на база Източната астрология. „Те се изчисляват по достатъчно сложни формули, които дълги години са били държани в тайна. От тези знания са се възползвали само императора и неговите приближени. Ако астрологът е дръзнел да сподели тези тайни секретни формули, веднага е бил обезглавяван. Знанието е имал право да го предаде само устно, само на един свой ученик, който и бил специално подбиран с години и то само на смъртния си одър. Както се сещате, това е доста трудно да се спази. Вече живеем в ерата на информацията, за знанието няма прегради”, споделя посветената жена.

Ужасни зони

Китайците наричали тези календарни зони на здрача „ужасни дни на бедност и катастрофи“ или „дните на хиляди злини“. Астроложката все пак успокоява, че тези квалификации са силно хиперболизирани. От гледна точка на метафизиката в тези специфични моменти силно намалявала енергията на богатство и изобилие в нашето материално измерение. Затова е добре да се избягват по възможност действия, свързани с нашето материално добруване, смяна на работа, напускане на такава, теглене на кредити, плащане на битови сметки за ток и парно (освен, ако денят не съвпада с последния възможен срок за това). Михайлина съветва още да заделим една сума, която спокойно може да похарчим в такъв ден за храна, гориво за автомобила.

Шопинг

Астроложката все пак предупреждава, че ако се харчат пари на тези дати от десетия месец от сорта за шопинг и глезотии, човек може да стигне и до просешка тояга. „Колкото повече харчите днес, толкова по-бързо ще намаляват средствата ви. Това вече многократно съм го изпробвала, оказа се истина, „работи“! Повече нямам желание да изследвам и проверявам за верност този принцип, убедих се, че действа“. Опасните дни на бедност до края на 2023 г. са 4 и 6 декември. Когато Луната преминавала от един в друг знак и се води „без курс“ също създавала спънки при инвестиции и нови начинания.

Но освен на бедността имало и тайни дни на богатство. Те имали силата да подобряват финансовото състояние на човека, като също се изчисляват по секретни източни формули.