0

Д ай на едно момиче правилните обувки и то може да завладее света, казва Мерилин Монро и удря право в десетката!

С настъпването на есента всяка обичаща себе си дама обновява гардероба си, където особено важно място заемат обувките. През предстоящия сезон фокусът ще бъде насочен към ботите и по-специално моделите с височина над глезена, на нисък ток, с цип или връзки. Кожата пък е безспорен фаворит и за жените, и за мъжете.

Елегантно

Елегантните модели няма да изневерят на острия завършек, подчертаващ личното ни усещане за красота и стил. За да бъдете забележими, обърнете внимание на детайлите. През 2021/2022 най-желани ще са ботите с пискюли, връзки, различни плетки и др. На пазара светлата гама преобладава. Както вече казахме – през есента ще търсим удобство! Това е една от причините токът да е стабилен - по-дебел и отново неособено висок.

Материал

През есента търсим естетика и практичност. Основните изисквания към обувките са доброто ниво на изработка, качественият материал и, разбира се, видът им. Сред хитовите тенденции можете да маркирате боти с квадратни пръсти, с нестандартни токове, екстравагантни декорации и шарки. Най-разпространени и най-предпочитани са женските кожени боти на нисък ток, с връзки, гарантиращи стабилност. Платформата остава една идея по-висока. Моделите могат да разчитат на цип, лепящи ленти, копчета или връзки. Комбинацията на няколко от тях също не е изключена. Нашият съвет е да изберете модел, който съчетава кожа и еластан – така обуването ще бъде една идея по-лесно. Заложете на черна кожа. Цялостната кафява палитра също е на мода – капучино, карамел, кафе и пр. Изберете семпла декорация – от капси например, за да може да съчетаете всекидневните боти със спортно-елегантна визия. Ако тъмната палитра е ваш „враг“, превърнете цветовете в акцент – жълто, зелено, синьо и пр.

Класика

Господата няма да направят компромис при избора на есенни обувки. При тях височината е до глезена. Водещата цветова палитра е в черно, сиво или кафяво. Моделите се характеризират с прави линии, семпъл дизайн и почти никаква излишна декорация.