0

П рез новата година ще имате възможност да откриете поредица от модни находки, част от бутиковите детски колекции. Момчетата и момичетата в различния възрастов диапазон ще попаднат в света на “големите”, където тенденциите се диктуват от прави линии, семпла цветова гама и, разбира се, богато разнообразие от аксесоари.

Подиум

Огромен избор ще бележи предложенията за най-малките госпожици. Повечето от тях предпочитат рокли, затова акцент през новия сезон са както формите, така и дължините. На мода ще бъдат късите тоалети, до коляното или земята. Неудобството, което създава последният модел, ще бъде контрирано с разкроена линия, осигуряваща на децата свободни движения и комфорт. Характерни за първите три месеца от годината са дългите ръкави и поло яките. Често тоалетите се комбинират с шал или шапка, припокриващи дизайна. Сред цветовете, които се открояват, са бяло, жълто, синьо, розово и дори черно. Дъщерите на жените, които изпитват особен афинитет към по-висшата мода, ще се разходят с ризи, жилетки, поли и панталони в топлата кафява палитра.

Изненадващо аксесоарите ще бъдат задължителна част от аутфита. Това включва портмонета или миничанти, отговарящи на визията. Очила, гривни, гердани, както и украшения за коса – ленти, диадеми, панделки, фиби и шноли, са останалите скрити козове. Мнозина могат да проявят интерес към очилата. Внимавайте с избора, тъй като се продават много и различни видове, чиито стъкла могат да увредят зрението им. Не правете компромис с покупката, дори бързо да бъде наранена, счупена или изгубена.

Свобода

Повечето възрастни мъже имат един-единствен критерии, по който подбират дрехите си – удобство! Вероятно това е разбираемо, тъй като малките момчета дават абсолютно същата заявка. Спортни екипи, по възможност на любим футболен тим, филмова звезда или измислен фентъзи герой, е тяхната представа за “уоу визия”, с която всеки ще ги забележи. Зад влечението всъщност се крие свободата, комфортът и уютът на висококачествените и дишащи материи, които подаряват добро усещане на малчуганите. Разбира се, в допълнение родителите им могат да предложат чанти през рамо или раници – не се изненадвайте, ако получите отказ. Обикновено онова, което може да ги съблазни, са шапки. Нашият съвет е да ги съчетаете със спортно-елегантен комплект, като не е задължително да има стопроцентовата линия на анцуг. През януари комбинирайте с боти, а на по-късен етап с маратонки или кецове.

Тюл, пера и пайети красят роклите

“Когато порасна, искам да стана принцеса” – това са думите на милион малки госпожици, които чакат празничните дни с нетърпение, за да влязат в образа на любимата си приказна героиня. Тоалети ала “Замръзналото кралство”, “Спящата красавица”, “Пепеляшка” и редица други са само част от блясъка в колекциите за официални събития. През 2024 година дизайнерите ще заложат на нова формула, а именно комбинацията на три елемента тюл, пера и пайети. Третата декорация може да бъде заменена от камъни или мъниста, всичко зависи от предпочитанията на родителите и наследничките им. Основната палитра се диктува от розовите нюанси, които са на върха от близо десетилетие.