0

Щ астието е ключът към красивата визия! Неслучайно бременните жени, изпитващи палитра от емоции, могат да изглеждат зашеметяващо в стар анцуг или протрита тениска. Разбира се, за да подчертаят чара, харизмата и излъчването в този приказен етап от живота на всяка дама, дизайнерите предлагат богат гардероб, който напук на очакванията се характеризира със стил, елегантност и дори секси линии.

Линия

Броят на натрупаните килограми е непредсказуем - могат да бъдат около десет, както и значително да нараснат в последните месеци. Тазът на някои бъдещи майки се разширява скоростно, освен наедряло коремче някои от тях оформят по-пищни извивки в зоните на ръцете, бедрата и задните части.

Pixabay

Стрии се появяват дори по прасците, ето заради това всички прекалено впити тоалети са изключени. Еластичните от друга страна са страхотен избор в ранния етап - до 15 г.с., когато радостната вест е лесно забележима, въпреки че някои жени ги предпочитат през цялото време. Обикновено те са добре сложени, с тренировъчна визия.

През тази есен разнообразието на пазара е голямо. Предлагат се както семпли модели, така и по-авангардни. Фаворит са плетивата. Известно е, че колкото по-широк е един тоалет, толкова по-голямо удобство ще изпитате. А основният плюс е, че несъвършенствата ще са под прикритие.

Ако има определени места, които не харесвате, вашият коз е различната дължина. Свободната рокля до глезените не е добър вариант, тя ще ви придаде закръглен вид, особено ако не е включен колан под гърдите. Вместо нея на подиума и улицата се налагат идея по-къси модели.

Дългите жилетки са предпочитани, в хитовите за сезона цветове. Саката с прави линии и блейзърите също. По прилепналите към тялото сетове от пола и топ красят много от витрините, изборът на дизайн и материя зависи от купувача. Търсени са панталоните с висока талия, те могат да бъдат съчетани с тениска или риза с ръкав до лакътя или дълъг.

Pixabay

По отношение на официалния дрескод - не се колебайте да бъдете секси - цепка или дълбоко деколте, комплиментите ще ви зарадват.

Качество

Не правете компромис с материята. Очаква се кожата ви да е по-чувствителна, затова се презастраховайте, като наложите сто процента памук в гардероба си, бамбук или лен. Всички те са антибактериални и ще ви осигурят защита. Поддръжката трябва да е с препарати, които не са силно концентрирани и с излишна арома наситеност.

Ако имате сушилня, то използвайте я дори в оставащите по-топли дни, тя също дезинфекцира плата. Нашият съвет е веднъж седмично да проветрявате гардероба си. Направете го, за да усещате свежест и чистота, обличайки се за вкъщи, офиса или парти.

Pixabay

По отношение на аксесоарите - шапка, шал и пр., действайте по същата схема. Есенните колекции ще ви завладеят, а и действително си струва да изглеждате като от корица на списание по време на бременността, това е точното време за сантиментални кадри, споделени с любимия.

Facebook