0

В тората седмица на емблематичната кампания на KINO NOVA „Великият понеделник“ е подготвила истинско екшън зрелище и смъртоносни опасности. 

Новите два филма, които ще се борят за победата, са „Дим да ни няма“ и „Бъмбълби“. Киноманите могат да изберат едно от двете предложения на уебсайта greatmonday.bg. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 10 юли от 21,00 ч. по KINO NOVA. 

Дим да ни няма

Екшън комедията „Дим да ни няма“ е първият филм, който влиза в надпреварата. Повече от десетилетие детективът Бени Чан (Джеки Чан) е по следите на опасен мафиотски бос. Когато младата дъщеря на покойния му партньор Саманта (Фан Бинбин) попада в ръцете на престъпната групировка, единственият, който може да помогне на Бени, е бъбривият комарджия Конър Уотс (Джони Ноксвил). Надпреварвайки се с времето, двамата трябва да избягат от преследващите ги мафиоти и да спасят Саманта, но дали ще успеят? 

Бъмбълби

Второто предложение за седмицата е приключението „Бъмбълби“. Опитвайки се да се изплъзне на тези, които искат да го заловят и изучават, Бъмбълби намира убежище в автоморгата на малко крайбрежно градче. Чарли Уотсън (Хейли Стайнфелд) е тийнейджърка, търсеща своето място в огромния свят. Именно тя открива белязания от битки робот и се заема с ремонта му. За нейна изненада се оказва, че това не е обикновена кола. Докато десептиконите преследват оцелелите автоботи с помощта на тайна организация, водена от агент Бърнс (Джон Сина), Бъмбълби и Чарли трябва да се обединят, за да защитят света.