0

А рнолд Шварценегер, който в края на юли ще направи 76, се покая публично за изневярата с домашната помощница Милдред Баена, от която има и син – Джоузеф. Той е пълно копие на баща си, както можете да се уверите на снимките.

След дълги години Бат' Арни призна, че съжалява за болката, която е причинил на съпругата си Мария Шрайвър и на децата си. Според Шварценегер отначало и за него било тайна, че прислужницата е бременна от него.

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

 Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър
gettyimages

Той си мислел, че детето е от нейния съпруг Рохелио. Но детето му одрало кожата и тайната вече не можела да бъде опазена. Шварценегер разказа за драматичния момент, в който съпругата му разбира за предателството му. Мария отдавна подозирала, че прислужницата и съпругът й имат афера, освен това синът на Милдред й напомнял все повече и повече за Арнолд всеки ден.

Ребром

Отношенията между съпрузите се изострили до такава степен, че през 2011 г. те са принудени да се обърнат към брачен психолог. Той задал въпроса ребром: „Днес Мери иска да бъде много конкретна за нещо. Тя иска да знае дали вие сте бащата на Джоузеф?“

Джоузеф и Арнолд

 Джоузеф и Арнолд
gettyimages

„Мислех, че сърцето ми е спряло. И тогава казах истината: „Да, Мери. Джоузеф е мой син“. Тя явно беше смазана от това“, спомня си Арнолд.

Артистът се запознава с племенницата на 35-ия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди на тенис турнир през август 1977 г. През 1986 г. Арнолд и Мария се женят с романтична церемония в дома на семейство Кенеди в Масачузетс. „Това беше най-голямата сватба, на която някога съм бил. И се чувствах като най-щастливия кучи син на света“, признава бившият губернатор на Калифорния.

Колегиалност

Годините явно карат Щварценегер да се замисля повече над различни житейски теми, защото през седмицата той акцентира и върху друга тема, която е болезнена за всички актьори – тяхното пенсиониране. Повод за коментара му стана ситуацията, в която изпадна колегата му Брус Уилис, когото той определи като фантастичен човек. „Той много години беше първокласна звезда, всички ще го помнят като велик актьор и добър човек. Знам, че беше принуден да се оттегли от киноиндустрията заради здравословното си състояние. Но, както добре знаете, ние, актьорите, по принцип не излизаме никога в пенсия. Екшън героите просто се презареждат“, каза Шварценегер.

Брус Уилис приключи кариерата си, след като бе установено, че страда от тежка и нелечима фаза на деменция.