0

С атиричен театър „Алеко Константинов“ обикаля България с хитовата постановка „Всички обичат Гари“ и докато пътуват от град на град, пеят различни песни, една от които е хитът на Лили Иванова „Щурче“.

Веселата атмосфера в буса издаде Алекс Сърчаджиева, която пусна лайф видео в Инстаграм.

Веселба

От кадрите се вижда как част от трупата на театъра пътува към Разград, където снощи бе поредното представление. В смях, шеги и закачки километрите минават неусетно за Сърчаджиева, Лулчева и компания. „В Сатиричния театър винаги е весело. Ние се обичаме. То и слава Богу, защото ако не се харесват хората, няма как да стане нещо успешно и хубаво. Едно от нещата, за които се боря в последните 6-7 години, е да има климат в Сатирата, да отиваме на работа и да ни е приятно, да бъдем щастливи. Другото е безсмислено и не е градивно“, сподели пред „Телеграф“ директорът Калин Сърменов, който има и главна роля в пътуващата постановка.

На вечеря след успешен спектакъл

 На вечеря след успешен спектакъл
Инстаграм

Спектакъл

По време на пътуването до Разград Добрина Гецова пък беше многократно поздравена от колегите си по случай рождения си ден. Тя посрещна личния си празник с колегите и то на сцена в родния си град. Самата постановка „Всички обичат Гари“ се радва на огромен интерес от страна на феновете. „Постановката е от емблемите на театъра в момента. Пътуваме голям екип. Голям е и декорът. Искаме представянето ни във всеки град да е достойно“, каза още Сърменов. Той сподели и че през лятото театърът ще почива. „Няма да има представления юли и август, но от средата на август се събираме за репетиции за новия сезон. Има много идеи, много проекти“, заяви директорът.