0

В еселите перничани Михаела и Венци са големите победители в петия сезон на любовното риалити “Един за друг”. Те успяха да обърнат финалната игра в своя полза, въпреки че изоставаха през по-голямата част от изпитанието. 

Освен победата и чек в размер на 74 344 лв. Михаела и Венци завоюваха и наградата по случай 30-годишнината на NOVA. За първи път в историята на “Един за друг” отпадналите двойки имаха право да гласуват за любимата си двойка на финала и избраха именно перничаните да си тръгнат със специалното отличие на медията. 

Емоции

Седмица по-късно любимата двойка на България продължава да изпитва прекрасни емоции от победата си. „Всички много се зарадваха на победата ни. Както видяхте, на финала отново се събрахме всички заедно. Беше много, много яко“, разказва пред „Телеграф“ Михаела и допълва: С Венци си говорихме, че след детето ни това е второто най-хубаво нещо, което ни се е случвало на нас двамата. Не говорим въобще за парите, те са просто един супербонус. Говорим за цялото преживяване, приятелствата, спомените, които ще останат наистина за цял живот. Помним само хубавото. Дори да е имало някакви лоши моменти, всичко ми е изтрито от паметта и пазя само прекрасни спомени“. 

Те бяха бушони! София и Тихомир от “Един за друг” си казаха всичко при Денислава (ВИДЕО)

Михаела и Венци са категорични, че победата им ще донесе много усмивки и на нуждаещи се дечица. „Решили сме по-голяма част от чека за социалната иградае дадем за болни деца. Това го бяхме решили още преди да спечелим, че ако имаме възможност, ще помогнем на нуждаещи се. Другата сума ще инвестираме най-вероятно в имущество“, казват победителите от „Един за друг“. 

Дете

Докато са били в предаването, единственото, което им липсва, е дъщеричката им. „Купихме й играчка, като се прибрахме, но за нея най- големият подарък бяхме ние. Откакто сме се прибрали, тя е абсолютно обсебена от нас, не ни оставя да дишаме, да говорим с други хора. Не ни дава да се снимаме, ако някой иска (смее се), така че със сигурност нашето прибиране й беше най-ценният подарък“, казва още Михаела. 

Малката принцеса навършила 2 годинки, когато мама и тате били във вилата на любовта. За родителите й това е била и най-трудната част от шоуто. „Спокойно мога да кажа, че това беше най-трудният момент в предаването. Единственият, бих казала, защото с всичко друго се свиква бързо. Само раздялата с дъщеря ни беше много трудна“.

Празник

В началото на седмицата Михаела навърши 30 години, а снощи отпразнува юбилея с приятели в родния Перник. „Събрала съм около 50 човека. Все пак имам юбилей. Поканих много двойки от „Един за друг“, споделя рожденичката. На въпроса какво си пожелава в навечерието на своя юбилей Михаела е категорична: „Всеки ден благодаря на Господ за всичко, което имам. Пожелавам си само здраве и моля Господ да не ми дава нищо, но не искам и да ми взема нищо. И колкото и клиширано да звучи, истината е, че най-важно е да сме здрави аз и хората, които обичам“. 

Лъгали ли са се Ели и Данчо от „Един за друг“?! (ВИДЕО)

Усмихнатата брюнетка отказа да сподели какви подаръци е получила, но пък с Венци ще си подарят две почивки през следващия месец. „Първо ще отидем до Кипър, а след това и до Норвегия. Венци не знае за Кипър (смее се). Сега ще разбере. Много ми се искаше да посетим две места, които са двете крайности като климат. От топлината в Кипър ще отидем на хлад в Норвегия. Тогава там са и така известните бели нощи, така че предполагам, че ще бъде незабравимо изживяване“. 

Гордеят се, че са от Перник

Венци и Михаела се радват и на любовта на съгражданите си от гр. Перник. През цялото време в „Един за друг“ те с кеф разказваха, че са от миньорския град. След победата си двойката гостува и при Гала в „На кафе“, където й подариха златен винкел, с което за пореден път доказаха, че са изключително забавни и дори проявяват самоирония. „Всеки ни спира да ни поздрави, да се снима и усетихме колко сплотен град сме. Ние във всяка серия се постарахме да казваме от кой град сме и се гордеем, че сме перничани“, казва Михаела.