2

- Джорджия, бележите завръщане на музикалната сцена, какво да очакват меломаните?

- Предстои един изключителен проект - динамично парче, което се надявам, че ще се възприеме по най-добрия начин, тъй като обединява труда и желанието на огромен екип. Искам да достигне до повече сърца и, разбира се, да има успех. Към момента единственото, което мога да споделя, е, че ще бъде в бърз ритъм, няма да изневеря на познатия стил.

- Какво провокира временната пауза?

- Това, което наложи отсъствието ми от сцената, и то за неопределен период от време, е от здравословен аспект. Не се чувствах във форма, истината е, че не желая да задълбавам в темата. В момента съм добре, продължавам да поставям фокус върху доброто си състояние, правя всичко възможно, за да изглеждам и да се чувствам отлично.

- Плюсове или минуси провокира прекараното у дома време?

- Вероятно ще изненадам повечето хора, но времето у дома ми донесе само и единствено положителни емоции. Аз обичам уединението, да бъда сама със себе си или заобиколена от дъщеря ми Алиа и нашия домашен любимец. Не съм самотна, но обичам самотата. Това е моето време за равносметки и планове, било то в личен или професионален план.

- Какво дете е Алиа?

- Дъщеря ми е едно изключително и жизнерадостно дете, надраснала възрастта си. Разсъждава като голям човек и умее да взима правилни решения - ту прибързани, ту не. Носи изключителна радост в живота ми, винаги съм казвала, че живея за нея и бих направила всичко само и заради нея.

- Смятате ли, че един ден ще ви наследи, какви са интересите й?

- Не съм от майките с болни амбиции. Не желая тя твърдо да се развива в музиката или на сцената въобще. Искам сама да избере посоката, в която ще се чувства пълноценна и щастлива. Нека вземе друг дивидент, нещо от характера ми, възгледите или изразяването. Решенията в бъдеще са нейни, аз ще бъда неин гръб и ще подпомогна плановете й.

- Успявате ли да сте едновременно кариерист, домакиня, майка?

- Да, старая се, колкото мога. Всичко това изисква страшно много организация, дисциплина… Опитвам се да подредя приоритетите си по най-добрия начин, така че да отделя достатъчно време, което да споделя с Алиа. Кариерата и по-точно музикалната такава беше за известно време на заден план. Малцина знаят, че съм чистофайница (смее се). В дома ми има неписано правило, че всичко трябва да е подредено.

- За какво не ви остава време?

- Аз съм изключително организирана, имам свой ритъм на работа и умея да разпределям времето си. Почивките ми са задължителна част от плана, затова трудно мога да конкретизирам - за какво всъщност не намирам. Не ми остава време за клюки, сплетни, кой какво и как е казал. В този порочен кръг аз нямам място. Намирам време само за приятни емоции, за семейството и приятелите си.

- В социалните мрежи демонстрирате щастие - кой стои зад изненадите и стотиците червени рози?

- Не демонстрирам щастие, но съм щастлив човек. Вярвам в клишето, че който каквото сам си направи, никой друг не може да му го стори. По отношение на изненадите - умея да се усмихвам всеки ден, често и широко. Подарък, цвете или прегръдка - всичко може да ме направи щастлива. Вярвам, че съм намерила златния баланс и ако открехна вратата на моя свят с всичките му радости и болка, ще отместя вниманието от изкуството, а не би било редно.

- Каква е дефиницията ви за любов?

- Тя е много проста - трябва да носиш любовта в себе си, за да можеш да я раздаваш на останалите. Да може тя да допринася за още по-голяма циркулираща енергия, която привлича такива хора, които носят любов и те карат да бъдеш необикновен и значим. Да обичаш… На първо място трябва да обичаш себе си, а след това всички останали.

- Кое може да ви впечатли в един мъж?

- Качеството е само едно, това е да бъде мъж с главно М.

- Имате ли гаф в отношенията със силния пол?

- Разбира се, кой няма… Имала съм любови, които са приключвали с гръм и трясък, други, които са си отивали в тишина. Не съм безгрешна.

- Обичате да пътувате, коя е дестинацията фаворит?

- На път се чувствам щастлива. Мечтая за околосветско пътешествие. Харесва ми да опознавам хора и култури, да се сблъсквам с цялата тази непозната пъстрота, която разчупва стереотипите и те кара да се чувстваш свободно.

Влече ме дивото, искам да посетя Етиопия.

- За финал - какво си пожелавате?

Лято, море и любов.

БЛИЦ

Обичам… да обичам

Мразя… нищо и никого

Не мога без… дъщеря ми

Любимият ми филм е… „Белязаният“

Чета… философски книги

Мисля за… настоящето

Вярвам в… себе си

Мечтая за… по-добри хора

Искам да бъда… пример за детето ми