0

Б ременността е най-специалното време в живота на дамите, които нямат причина да се лишават от стилна визия. Макар по-специфични и трудно откриваеми, тоалетите карат бъдещите майки да изглеждат още по-женствени и привлекателни. Хит в последните години е райето - рокли, които подчертават или крият коремчето, тениски и жилетки.

Тъкан

Основното изискване в избора на дрехи е те да бъдат удобни и изработени от натурални тъкани. В края на краищата облеклото е в пряк контакт с кожата. Съвременните дрехи за бременни са подходящи за пътувания, работа в офис и разходки. Те са изработени така, че да изглеждат стилно и елегантно, като в същото време допринасят за комфорта на бъдещите майки. Като неписано правило е, че роклята е най-добрият избор за дамите, които очакват бебе. Днес разнообразието е огромно. Свободните рокли независимо за кой сезон са предназначени имат за цел да вталят жените и да прикрият наедрелите им коремчета.

Те са подходящи за онези, които са суеверни и пазят щастливата новина в тайна. Същите рокли обаче карат бременните да изглеждат изключително добре. Цветовете са различни, през топлите сезони дамите залагат на яркорозово, червено или зелено, все нюанси, свързани със свежото и приповдигнато настроение. През есента модна остава кафявата гама в съчетание с небесносиньо или мръснобяло. Разбира се, за дамите, които искат да акцентират на коремчето си, дизайнерите са предвидили стеснени потници в съчетание с жилетки без копчета. Гащеризоните, подобно на роклите, са вечният избор за жените в по-напреднали месеци. Лесни за обличане и събличане, те се комбинират лесно с други дрехи, което значително улеснява нежния пол.

Якета

Леки пелерини, якета с къси ръкави или изобщо без тях са добър избор за бременните жени. Като аксесоар винаги може да се добави шал. Нашият съвет е да инвестирате пари в дрехи или допълнителни елементи към визията, които ще са ви потребни и на по-късен етап.

Промяната в стила на бизнес дамите по време на бременност е нелека задача, дори за онези от тях, които са напълно убедени в представите си за нова визия. За тези жени е от значение да отговарят на дрескода в офиса и най-често залагат на класически панталон с колан, блузи или ризи, които се спускат свободно и не очертават промените във фигурите им. Често като допълнителен елемент вмъкват късо шалче в контрастен цвят.