0

Л или Иванова се сдоби с шоколадов микрофон, който е ръчна изработка. Самата тя се похвали с подаръка в социалните мрежи.

Натурален

Микрофонът е направен от натурален и тъмен шоколад, но има елементи от бял и млечен, което се вижда ясно на снимката. А почитателката пожела на Лили много здраве, щастие и обич. „Благодаря за прекрасния подарък!“ - отвърна примата.

Справка на „Телеграф“ сочи, че подобни шоколади се правят у нас между 2 и 4 дни. Всичко е ръчна изработка и е от висококачествени материали. Цените започват от 68,50 лв. за фигурката и 3,50 лв. за транспортната кутия, като има надграждане за екстрите. Подобни шоколадови подаръци са изключително подходящи както за близки хора, така и за такива, на които се държи особено уважение. А самият факт, че най-голямата звезда у нас му е обърнала внимание, вече е много показателен.

Белгия

През годините близки до Лили или такива, които са твърдели, че са близки, са отбелязвали как примата на примите обича да хапва понякога шоколадови изделия, които са ръчна изработка от майсторите в Белгия и Франция. Самата тя също в различни интервюта е споменавала, че понякога си позволява определено количество сладости – мед и шоколад. За последния държи да е черен, а ако е натурален, е най-добре.

Знаем, че й носят мед, правен от пчели в екологично чисти региони. В това число и от онзи в Родопите, за който се казва, че е най-чистият регион в цяла Европа и е признат за такъв от НАСА дори.

Що се отнася до шоколада, то Лили предпочита ръчната изработка, защото там майсторите отделят внимание на всеки детайл и не биха си позволили компромис с качеството. Харесва шоколади с високо съдържание на какао, които се смятат за най-полезни от диетолози и лекари.

Турне

Иначе за почитателите на най-ярката звезда в родния музикален небосклон тези дни минават в очакване на края на тазгодишното турне и обявяването на вестите за новото. През ноември предстоят концерти в Панагюрище, Кюстендил и Сандански, а през декември е големият в столичната „Арена“.

Отсега се правят зaлози не дали, а кога и къде Лили ще пее догодина. Очаква се и през 2025-а примата да тръгне на концертна обиколка, но екипът й засега не е съобщавал подобно нещо