0

Д а правиш секс, докато поне част от теб е потопена във вода, очевидно е много повече от възбуждаща идея за много хора, но трябва да знаете, че реализацията не е много лесна.

Сексът под вода крие опасности и изисква известна подготовка и умения не само в плуването, но най-вече в баланса.

Маневри

Въпреки много чувствените образи, които може да имате за блестящи тела, които се докосват под слънцето в басейн, джакузи или край бреговете на океански или морски води, подводният секс е свързан с постоянно маневриране, баланс и решителност, а преди всичко с трудно запазване на привичните човешки действия. Справянето с вълни, бактерии, химикали и неудобни затворени пространства може да изглежда повече като проблем, отколкото си струва.

Дори запознати с трудностите на подводните срещи, много хора все още са нетърпеливи да го направят и има основателна причина за това. Усещането наистина е нагорещяващо. „Любимото място за интимност на партньорите ми и моето място е или басейнът, или горещата вана“, споделя Лука Вачино, 29-годишен редактор в Ню Йорк. Той твърди, че харесва подводния секс поради температурата и усещането на телата. И се оказва, че той далеч не е единственият. 70 процента от американците дават водата като най-любимо и дори мечтано място за ласки. И наистина изглежда невероятно предизвикателно – тези много чувствени изживявания са горещи с причина.

Пози

И така, ако се чудите как да го направите, разбира се, че имате стотици опции. Важно е да знаете кои пози биха били подходяши, когато сте във водата. Намирането на правилната може да бъде предизвикателство, когато водата покрива вас и партньора ви, особено ако се намирате в голямо водно пространство с вълни, заплашващи да ви понесат навътре, и няма нищо друго освен партньора ви, за когото да се хванете.

Някои позиции предлагат повече стабилност от други. Марла Рене Стюарт, сексолог и преподавател в Clayton State University, препоръча няколко различни позиции. „Във вода, където единият човек е плаващ, а другият може да стои, можете да накарате човека да проникне на дъното, докато човекът, в който прониква, обгръща краката си около него“, каза тя. „Ако имате джакузи или басейн, или душ или вана със стол, можете също да правите забавни седнали позиции“. Тези конфигурации са сравнително лесни за влизане и ви позволяват да запазите баланса си повече, отколкото просто да се носите свободно и да получите пълна хапка хлор в процеса.

Как да правим по-безопасен секс под вода

Противно на градските легенди, хлорът не убива спермата. Често погрешно схващане е, че жената не може да забременее, ако прави секс във вода. Това абсолютно не е вярно. Презервативите обикновено издържат във вода, но носете резервни за всеки случай. Те все още са много ефективни, но има голяма вероятност да се разхлабят или да се изплъзнат във водата. Може да има повишен риск от полово предавани болести. Използвайте много лубрикант и нанесете отново, ако е необходимо, за да поддържате нещата гладки - и ако искате напълно да елиминирате риска някой да се зарази или да забременее, съсредоточете се върху действия, различни от полов акт.

*Автор: Василена Игнатова