0

И зпитаните секспози вършат работа за удовлетворяващ сексуален живот. Те са ефективни, забавни и лесни. И все пак има моменти, когато искате да опитате някои луди пози за секс.

Експериментирането и откритията са важна част от здравословния сексуален живот. 69 е една от най-традиционните секспрактики, но има доста по-разкрепостени. В неин вариант единият от партньорите е с главата надолу. Важно е да поставите възглавница под главата на човека, който е обърнат с главата надолу, за удобство - най-добре е това да е жената. Другият партньор трябва да седне на възглавница, като наклони таза си възможно най-напред. Човекът, който седи прав, има пълен достъп до всички интимни части. А допълнителната кръв, която нахлува в главата, води до луд оргазъм.

Гъвкавост

Ако половинката ви е доста гъвкава, опитайте поза „Балерина“. Тя се изпълнява, докато и двамата са прави, жената трябва да е с един вдигнат на 90 градуса крак над врата на мъжа. В началото може да е неудобно, но след като го овладеете, може да доведе до забавни и интимни моменти с вашия партньор. Това също е една от странните сексуални позиции, които ви позволяват да прекарвате пълноценно време с партньора си.

„Медуза“ е една от позите в трудната категория. Двамата трябва да имат издръжливостта да намерят баланс и да поддържат позицията. А тя изисква няколко минути клякане. Но тази поза може да бъде и много интимна, когато е направена правилно - определено си заслужава. Даващият трябва да коленичи в средата на леглото, като дупето му е опряно на прасците или глезените. Получаващият ще клекне и ще се разположи в скута на даващия. След това можете да започнете да се сплитате един върху друг.

„Зноен хълм“ - забавна, но изключително предизвикателна сексуална поза. Мъжът трябва да направи полустойка на глава, докато жената е подпряна на стената с гръб. Ето защо, преди да изпробвате тази позиция, уверете се, че можете удобно да правите стойка на глава за няколко минути. Жената трябва да огъне единия си крак за допълнителна опора и да разтвори краката си малко за по-лесен достъп до интимните й части.

Надолу с главата е позата, която може да прати дамите на седмото небе. Жената ляга по гръб и се изправя като за поза „Свещ“. Необходимо е да свие леко краката си в колената. Мъжът се позиционира над нея, стъпвайки близо до рамото й. Той трябва да придържа с ръце краката й за максимално удобство. Трябва да внимава обаче да не контузи кръста или врата й. И тук тайната е, че кръвта слиза в главата на жената, което носи усещането за много мощен и незабравим оргазъм.

Диван

Не всички луди пози приличат на сложно гимнастическо упражнение. Ако търсите странни пози за секс, но не сте майстор по йога, може да се разчупите на дивана, тогава определено трябва да опитате „Диван X“. За да се изпълни тази позиция, жената трябва да лежи на дивана с глава, поставена на подлакътника, ръце зад гърба и свити в коленете крака. Едното коляно е повдигнато, а другото е на седалката. Междувременно мъжът сяда на облегалката на дивана и разтваря бедрата си, докато са раздалечени. Той трябва да постави краката на подлакътника до главата на партньорката и близо до коляното си.

На дивана може са опитате и поза “Паяк”. Определят я като доста възбуждаща заради възможността партньорите да се наблюдават. Заставате един срещу друг с разтворени и свити в коленете крака. Жената ляга назад и леко се подпира на лакти, като поставя краката си от двете страни на мъжа.