0

Р ок легендите "Тангра" и "Сигнал" се качват заедно на една сцена за три запомнящи се концерта в Габрово - на 29 ноември, Русе - на 30 ноември, и Шумен - на 1 декември.

В продължение на над 2 часа феновете могат да чуят най-големите им хитове, а билетите вече са пуснати в продажба на цени между 30 и 50 лв., съобщават организаторите от Event Masters.

Вълнение

"Две групи, които са оставили дълбока следа в подсъзнанието на хората, отново влязоха в залите и доказаха, че българският рок е жив и публиката отново показа любовта си към двете банди. През всичките тези години ние сме се старали да й останем верни. Затова с голямо желание и удоволствие чакаме срещите си с публиката в Габрово, Русе и Шумен, като обещаваме едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок", казва Йордан Караджов, цитиран от БТА. "За мен тези концерти са адски вълнуващи, защото с тези песни съм отрасъл, а всеки един човек, дошъл да ни чуе и види на живо, има история с тях! Хората стават на крака, пеят с нас, знаят текстовете наизуст. Велико е. Нашето желание е да им доставим удоволствие, да ги заредим емоционално, да се чувстват щастливи, свободни, безгрижни. Подготвили сме вълнуващ музикален микс с непреходни послания", пък казва фронтменът на "Тангра" Боби Косатката.

Рок легендите се качиха за пръв път заедно на една сцена през лятото. „Въпреки че повече от 40 години сме на музикалната сцена, реално с „Тангра“ никога не сме изнасяли общ концерт само двете групи“, споделя още Караджов.