0

К азват, че ангелите общуват с нас чрез числа. Оттам и изразът – ангелска нумерология. Така определяме комбинациите от еднакви цифри, на които мнозина отдават голямо значение.

Нещо ви кара да вдигнете китката си – на циферблата на часовника е изписано 1:11. Купувате си вестник и кифла и забелязвате, че сметката ви е точно 2.22. Пускате си филм, задремвате пред екрана и се събуждате точно в момента, в който на екрана е изписана продължителност 1 час и 11 минути. Подобни комбинации привличат вниманието ви с основание - според нумерологията те са послания от вашия ангел пазител.

Часът на раждането предопределя съдбата ни!

Смята се, че при раждането си всеки от нас получава за помощник ангел пазител - неговото невидимо присъствие пази, предупреждава за опасности и ни насочва към истинския път. Най-често ангелите изпращат намеци под формата на знаци - това могат да бъдат номера на коли, време на часовник, номера на апартаменти, касов бон и др. Определено трябва да обърнете внимание на повтарящите се комбинации от числа, но не е необходимо да оценявате всяка комбинация като знак. Ангелите дават намеци само ако имате нужда от тях. Само наистина често повтарящи се комбинации носят свещено значение, а понякога, както се казва, бананът е просто банан.

За Дънов 11 е числото на Бога!

Съпоставяйки числата, ангелът пазител информира какво предстои да се случи в живота. Най-често срещаните комбинации от числа в ангелската нумерология се считат за тройни комбинации от числа - ако често срещате повтарящи се комбинации, тогава ги приемете като съвети от духовен наставник.

Номер 111

Дойде време да повярвате в себе си и да започнете да изпълнявате плановете си. Число 1 в нумерологията е знак за решителност. Вашият ментор ви насърчава да излезете извън зоната си на комфорт, да преодолеете мързела и да предприемете действия.

Номер 222

Две символизира баланс - трябва да се отървете от всички страхове и тревоги; пътят, който сте избрали, е правилният. Освен това 222 е символ на идващ помощник. Ако дълго време сте били изгубени в съмнения и не можете да разберете какво да правите по-нататък, тогава скоро в живота ви ще се появи някой, който ще ви насочи по правилния път.

Номер 333

Три в нумерологията е символ на любовта и творческото себеизразяване. Тези, които мечтаят да станат известни и успешни, ще имат късмет. Трябва да сте активни и да излизате по-често, за да общувате с хора от различни сфери. За тези, които са самотни, съдбата изпраща човек - той скоро ще дойде и ще почука на вратата ви. Основното нещо е да не пропускате щастието си, в противен случай ще трябва да прекарате много години, за да се повтори срещата.

Номер 444

Тройна комбинация от четворки показва, че сте се отказали. Ангелът пазител дава посланието, че сега е настъпил решаващият момент, когато съдбата, както се казва, тества силата на човека. Заслужавате да спечелите, не можете да се отказвате, трябва да съберете волята си и да продължите да действате.

Номер 555

Пригответе се за неочаквани обрати и приключения. Целият свят сега е отворен за вас, а възможностите и необходимите контакти са привлечени от вас като магнит. Не пропускайте своя шанс!

Номер 666

Спокойно, опасността не ви чака зад ъгъла. Това е ясен знак, че е време да спрете и да направите крачка в друга посока. Всичко, от което се нуждаете, е да се откажете от миналото и да започнете живота от нулата. Не се вкопчвайте в старото, то отдавна е загубило смисъла си, потърсете и отворете нови хоризонти в живота си.

Номер 777

Повишеното внимание няма да ви навреди. Не казвайте на никого за близките си планове, пазете мечтите си в тайна. Вероятно в живота ви се е появил човек, който „изстисква“ вашите финанси от вас - време е да свалите „розовите очила“ и да сложите край на нещата, които се случват.

Номер 888

В нумерологията знакът осем представлява безкрайност. Това е благоприятна комбинация от числа, която показва пътуване, преместване или нова работа. Предстоят значителни промени в живота ви и вие го заслужавате.

Номер 999

Комбинация от деветки говори за връщане към миналото. Вероятно не сте научили урока на Вселената и сега е моментът решително да го преминете.