0

С оня Немска отпразнува 43 години в живота и отбеляза 20 годии на сцената. „Чувствам се щастлива и удовлетворена. За тези години успях да направя хубави песни, които останаха във времето, запомниха се и отгледах едно добро и много възпитано дете. Знам обаче, че искам да направя още много неща. Мечтая да срещна моята сродна душа. Мъж, с когото да бъдем едно цяло. Моята половинка, да сме тандем.

Да не се караме, да не се ревнуваме. Търся спокойствие и хармония в отношенията си“, сподели откровено за „Телеграф“ певицата. Смята, че това е напълно възможно въпреки всичките провалени връзки и лоши спомени, които е оставила зад гърба си. Вярва, че някъде там я чака нейната половинка и просто е въпрос на време да се срещнат и да се слепят парченцата. „Сега ще бъде по трудно, защото с годините човек става по-взискателен. Започва да има изисквания и очаквания към партньора си. На младини някак си по-лесно се лъже човек“, с усмивка добавя тя. 3 години не са нито малко, нито много и вярва, че именно в момента изживява едни от най-хубавите години в живота си. Напълно осъзната, наясно със себе си, натрупала опит, знания и готова за всичко, което предстои. Единственото нещо, за което съжалява, е, че все още продължава да повтаря едни и същи грешки в личния си живот. „Не знам какъв е този мой вкус, винаги избирам неподходящи мъже. Правя грешка, мисля, че съм си научила урока и после пак. Винаги се водя от чувствата, но понякога емоциите и физическото привличане не ни водят до правилния партньор“.

Опера

За рождения си ден си пожелава здраве, много вдъхновение и нови песни. След година пауза певицата споделя, че вече е започнала да работи по нов музикален проект и ако всичко върви под контрол, смята , че през април ще може да зарадва феновете си с нова песен. „Миналата година не съм записала нито една, така стана просто. Не съм мислила да спирам с музиката. Дадох си малко почивка само. Сега съм заредена с нови идеи и се връщам“, обяви Соня. Сцената и музиката са нейна страст и никога не си е представяла, че може да прави нещо различно. Завършила музикално училище с класическо и оперно пеене, не си представя да има друга професия освен певица. „Понякога съм си мислила какво щеше да бъде, ако бях тръгнала по пътя на операта. Ето например моята съученичка Соня Йончева стана оперна прима, обикаля целия свят“, разказва Соня и добавя, че в никакъв случай не съжалява за това, че е станала оперна певица. Именно тази музика й дава слава, признание, успех и я прави щастлива.

Не е от изпълнителите, които смятат, че професията й е отнела нещо, напротив, мисли, че повече й е дала. Благодарение на тази музика е обиколила света. „Шест пъти съм била на турне в Америка. Пяла съм във всеки един европейски град, където живеят българи - Дания, Нидерландия, Италия, Испания, Белгия. От много малкото изпълнители съм, които са имали концерт в Унгария“, разказва Соня. Влиза в попфолка, след като печели кастинг. „Явих се, бях много вдъхновена по онова време от песните на Софи Маринова. Избраха ме, направих няколко песни, но след това срещнах бащата на дъщеря ми и спрях за кратко. Върнах се в музиката пак, пеех две години по ресторанти и тогава се появи кастинг на „Пайнер“. Спечелих и подписах договор, помня, че буквално за една нощ те ме направиха звезда“, спомня си Соня. Въпреки че от толкова години е под светлините на прожекторите, все още й е болно, когато прочете някаква обида или клевета за себе си, особено когато става дума за детето й. „Сега на рождения ми ден всичко беше страхотно, приятели ме поздравиха, хубави пожелания и накрая вечерта получих страхотен подарък - една статия, която толкова много ме нарани и помрачи празника ми“, споделя Соня.

Майка

Най-голямата гордост на певицата е дъщеря й Рая. „Тя е вече на 21, голяма е и има собствен живот, но аз се гордея с нея, с това какъв човек е. Когато я погледна, се гордея, че съм си свършила работата добре като майка. В момента Рая е студентка трета година специалност „Журналистика“. „Спечели стипендиантска програма и в момента кара стаж като репортер. Бори се много, учи. Премина през 3 есета, няколко изпита, за да стигне дотук“, разказва Соня. През миналата година била на бригада в САЩ и тази се готви да замине отново. „Учи, работи, по никакъв начин не ми тежи, прекрасно дете“, хвали се гордата майка. Въпреки че Рая вече е голямо момиче, двете намират време една за друга. Обичат да пазаруват, да ходят на обяд и да си говорят. С детето си Соня може да споделя всичко. „Аз я родих на 21, разликата ни е много малка и сме почти като приятелки, дори понякога тя е по-мъдра от двете ни“, добавя тя.

Почерпи с домашна торта за ЧРД

Тази година Соня Немска отпразнува рождения си ден в домашна обстановка. „ Поканих най-близките ми приятели вкъщи, така го усетих. Сготвих вечерята сама и дори тортата беше мое домашно производство“, похвали се певицата. Все по-често в ежедневието й оставало свободно време, което тя ползвала да експериментира в кухнята. „Специалитетът ми е оригинално италианско тирамису“, разказа тя.

В квартала се разхожда по анцуг

Въпреки че е суетна и обича да изглежда красива, гримирана и с прическа, в квартала хората често я засичали по анцуг. „Аз съм съвсем обикновен човек, живея напълно нормален живот и често съм небрежна в ежедневието си“, обяснява Соня. Външния си вид смята, че основно дължи на ген, но все пак намира време за фитнес и почти през ден е в залата. Харесва да ходи на фризьор, на грим и често се отдава на любими женски процедури в салона за красота.