0

Д а бъдем стилни у дома, залагайки преди всичко на комфорт и качество, вече е мисия възможна. През последните години дизайнерите сюрпризират представителките на нежния пол с красиви колекции, част от всекидневната мода. Това е една от причините десетки жени да се отърват от старите си дрехи, залагайки на нови тоалети, осигуряващи им добра визия - като същата би могла да се наложи в офиса или на улицата.

Линия

Тийнейджърите залагат на спортно облекло. Добрата новина е, че повечето от моделите са с универсален размер. Прилепналите клинове остават единствено в спортния гардероб. През деня и момчета, и момичета обличат анцузи. При първите горнищата са идея по-широки, ръкавите дълги, има качулка и ластик при долнището. При ученичките задължителна е високата талия, както и идея по-разголените глезени, илюзорно увеличаваща ръста им. Комплектите са със семпла визия, като най-често основният декоративен елемент е логото на избраната марка. Това, с което младежите играят, що се касае до разнообразието в аутфита, са цветовете. На мода са пастелните нюанси на синьо, зелено и оранжево.

Привличане

Има жени, които изглеждат безупречно в скъсани панталони и изтъркани тениски, същите са просто съвършени, когато са заложили на правилен тоалет. През 2024 година голям процент от дамите ще изберат панталон, топ и жилетка. Освен еднакви цвят и материя те ще изпъкнат с наличието на прави и изчистени линии, ненатрапчиви цветове и липса на елементи като копчета, ципове, катарами и пр. Този вид е предпочитан, когато става дума за време, прекарано у дома, както и за разходки в парка или среща с приятели. Основното му предимство е усещането за чистота и уют. Ако, разбира се, желаете идея по-специална визия, то заменете долната част с панталони от деним. Ето така ще сте сигурни, че усилията ви, макар за неангажираща и неофициална обстановка, ще бъдат забелязани и оценени.

Нашият съвет е да заложите на жилетки. Колкото по-дълъг е моделът, толкова повече спокойствие ще ви гарантира – няма да се чудите дали не сте с намачкани дрехи, дали нямате петно или пък скъсана част. По възможност насочете вниманието си към предложенията на каре или райе в по-неутрална гама, но задължително контрастна.

Рокля у дома – да! Можете да изглеждате секси в плетена широка рокля с висящи ръкави. А причината за това е минидължината. Добрата новина е, че освен на голо бихте могли да комбинирате роклята с клин, представяйки я като туника.

Качество

Щом въпросът е за удобство, то отговорът е – памук. Натуралната материя от растителен произход е хипоалергична, приятна на усет и най-важното - позволява на кожата да диша. Любопитна подробност е, че представлява влакно, което се поддава на свързване с други тъкани като например вълна, полиестер и лен. Всяко от тях носи своите собствени уникални качества, а резултатът е комфортни и свободни дрехи. Също така материята естествено предпазва от по-ниски температури и вятър, няма влага, а тялото е вентилирано, чисто и без миризми. Единственият недостатък е, че за дълъг живот на дрехите се препоръчва пране на ръка. И все пак, ако това задължение не ви съблазнява, се доверете на доказания метод – в пералня на 30-40 градуса, без сушене.