0

Ш оуменът Митьо Пищова е свалил цели 50 кг, похвали се пред „Телеграф“ самият той. Това е станало със специална диета, която включва диня, сирене, домати и краставици и от 130 кг сега е точно 80 кг. „Месо не близвам от няколко години, вървя всеки ден по 5-6 км, а преди не слизах от колата по цял ден и не свалях мобифона от ухото. Сега обаче съм тип-топ и пак станах плейбой и си поря женичките. Ама сега вече го давам малко по-полека. Но само по две наведнъж заради сърцето, да не вземе и пак да ме предаде“, твърди Любимеца на народа и ценител на женската красота.

Жакузи

На 15 август тази година, в деня на Успението на Света Богородица, той отпразнува 68-я си рожден ден в заведение на Слънчев бряг. Вече няколко години от май до септември шоуменът не пропуска да разпусне в този курорт. Тази година за купона той събрал 140 верни приятели и бойни другари от отминалите борчески времена. За тях той приготвил специално меню, с което, по собствените му думи, им събрал очите.

Циганските оркестри и чалгата, наред с манекенките, са голямата страст на Пищова.

 Циганските оркестри и чалгата, наред с манекенките, са голямата страст на Пищова.

„Имаше пет крехки печени агънца, още и омари, скариди, миди, раци и др. морски деликатеси. Всичко беше полято с отлежало 20-годишно уиски и подбрани скъпи изстудени вина. Само за питиетата съм дал 2400 лв., пазя си касовата бележка. Имаше още 4 елитни манекенки и 10 от моята агенция, които забавляваха гостите. А накрая след хапването и пиенето завърших в жакузито с две от момичетата, с които си поиграхме няколко часа“, разгорещено обяснява половият атлет.

Икони

За рождения си ден тази година Димитър Маринов, както са истинските имена на Пищова, е помолил приятелите си и гостите да му подаряват само картини и икони. „Получих 10 големи икони, много по-малки, както и 40 картини. Аз съм много набожен. Роден съм на Голяма Богородица, на гробищата в село Балван. Майка ми била бременна в последните дни и като се връщала от нивата, почнало да я напъва. Спряла се на селските гробища и там на гроба на един поп ме родила. Затова и аз цял живот съм религиозен. Баба ми ме е научила на това. Вярата ми се затвърди и през последните години, когато бях много болен и много хора почти ме бяха отписали. Аз обаче оживях и вярата ми в Бог ми помогна за това. Тази година до пролетта пак бях зле. Имах панкреатит, коленете бяха взели нещо да сдават багажа, но дойдох тука на Слънчака и се оправих със слънце, кални бани и море“, споделя Пищова.

Наред с почивката, Димитър Маринов не престава да се занимава и с агенцията си за модели. Преди седмица е минал последният конкурс в Слънчев бряг, на който са се явили да участват 20 красиви момичета, кое от кое по-красиво и секси.

Така завършва всеки купон и рожден ден на Митьо Пищова. 

 Така завършва всеки купон и рожден ден на Митьо Пищова. 

Кандидатира се за кмет с файтон и кючекчийки

На 68-я си рожден известният шоумен Митьо Пищова обяви, че отново ще се кандидатира за кмет на Велико Търново. „Време ми е да се върна отново в политиката и затова през тази есен се хвърлям смело в местните избори. Хората отново ще си спомнят за мене. Ще се появя триумфално с конски файтон, с който ще сляза от Арбанаси в Търново. С мене ще има още цигански оркестър, кючекчийки, миски и манекенки. Ще раздавам кебапчета и кюфтета, бири-мири, лимонада за старите хора. Зная, че хората в Търново и по селата ме обичат и са моите верни избиратели. Затова съм сигурен, че аз ще съм новият търновски цар.

През последните години Митьо беше затиснат от куп болежки, но успя да се вдигне отново на крака. 

 През последните години Митьо беше затиснат от куп болежки, но успя да се вдигне отново на крака. 

Няма тън-мън, да треперят съперниците ми, ще ги отвея като куцо пиле домат. Нека да помнят цял живот страховития ми прякор“, пъчи гърди и е категоричен Митьо Пищова. Това ще е четвъртата политически изява на Димитър Маринов. През 2003 г. той се впусна в надпреварата за кмет на Велико Търново като кандидат на Християнрадикалната партия. Тогава той засипа търновските жители с вкусни мръвки и много чалга. И в крайна сметка успя да спечели при това над 500 гласа. Две години по-късно той отново се яви на избори като кандидат за депутат от листата на „Евророма“ в Кърджали. Неуспехът и този път не го отчая и Пищова се прицели направо в десетката, след като през 2006 г. обяви, че ще става президент на България. В крайна сметка той не можа да събере необходимите по закон 15 хил. подписа и не се регистрира в ЦИК. Но и това не го спря и десет години по-късно, през 2016 г., той участва в президентските избори в тандем с култовия попфолк изпълнител Радо Шишарката като негово вице. Парашутът му и тук не се отвори. Сега обаче Митьо е категоричен, че мекият стол в кметския кабинет във Велико Търново му е вече в кърпа вързан.

Алексей Петров беше мъжко момче

Пищова коментира и убийството на бизнесмена Алексей Петров. „Познавахме се с него от много години. Беше много хубаво и мъжко момче. Като слушам по телевизията как са го убили, в гората, с пушка, това сто процента е професионална работа. Нищо чудно килърът да е дошъл от чужбина и сега, след като си е свършил работата, вече е напуснал България без нашите полицаи да могат да го хванат“, предполага бившият приятел на Иво Карамански-Кръстника.