0

К ато гоблен от социалистическо читалище са ми тези цветове. И то цветове какви - сякаш дъжд е плющял върху тези дрехи, особено на Йорданка Христова. Цветовете са размити, неясни, допускам, че са прани на обществена пералня със сходни по колорит неща. С много снизхождение трябва да се подходи към роклята, която в очите ми изглежда на мораво-сини петна.

Така щото този плат май е ял бой, а Данчето дали подобно на една италианска доня е тъпкала червено грозде за вино. При господин Найденов нещата са доста по-сложни. Панталонът прилича на нощница, на която са отнели горнището. Шалът до известна степен сваля това напрежение, но и той изглежда като дошъл от друг спален комплект. Кривачка злато се е разположила в очакване на по-добри дни в деколтето.

Филева, можете и повече

Остро и с двеста километра в час влиза това деколте в погледа. Липсва само една педя разстояние, за да разкрие то още женско великолепие, но е добра новина, че е спряло точно там. Тази рокля изглежда като поръсена с галета от стъкълца и после пържена на бавен огън. Бляскава и необичайна, тя лъщи като дъно на тиган, в което са правени кулинарни експерименти от кайма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela (@mihaelafileva)

Необяснимите прорези по ръкавите, деколтето, каишката около врата ме карат да мисля, че това е първият модел в живота на Пако Рабан, който е оставен край някой кашон и отдавна забравен. Да, липсва малко пластмаса, използвана при Пако, но може да си я въобразим.

Алисия със състрадателна рокля

Роклята на Алисия изглежда като пътна карта, полята с кисело мляко. Ясни са контурите на съоръженията, но аз лично не виждам мотив за съображенията такова облекло да бъде изработено. Особено за жена със сценична репутация и интересни модни опити. Казано направо - най-добре да дойдат иглите и да съединят прорезите и луфтовете в горната част. Може да добавим една ножица, да пооправи дължината на ръкавите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_)

Певицата изглежда не облечена, а сякаш омотана в това. Съмнявам се в практичността на дрехата, а дали няма да се стопи по време на химическо чистене, също не мога да отговоря. Виж, ако беше в черно, този дизайнерски опит щеше да ми хареса, бялото предизвиква лека състрадателност, която госпожата не заслужава.

Кристияна облечена в Шуберт

На този изключителен фон изпъква красивата рокля на Мис България Свят 2022. Кристияна Йорданова показва вкус и въображение, с което винаги се е славила. Този път екзотичната тръстика зад нея се проявява като съюзник на цвета, който намирам за благ и не надменен. Роклята звучи в красива музикалност и ако мога да я сравня с произведение, то това ще бъде Опус 100 от Шуберт. Позовавам се на струнния инструмент от триото, който води в тържественост и благоговеене. Кристияна позира величествено, а онова, което облеченото разкрива, е чудесна приказка за познавачи.