0

С лед 20-ата си година започваме рязко да губим колаген. Макар да не са правени нови изследвания се смята, че в последно време много по-рано губим колаген заради света, в който живеем - време, храна, замърсяване, въздух и слънце, което става все по-вредно.

Пример

След една определена възраст колагенът започва много рязко да се губи. Именно затова е хубаво да започнем да набавяме колаген като добавка. Телевизионната водеща Гала винаги е била пример за красива и сияйна жена, а както е известно тя дава тайната си за неповторимост на дамите чрез своята козметика. Gala Secrets притежава един от най-хубавите морски колагени, като е в комбинация с витамин C и хиалуронова киселина. „Немислимо е да пием добавка с колаген без витамин С вътре, защото той е този, който помага за усвояването на колагена.

Моят е комбиниран и с максимални дози хиалуронова киселина, а това са двете основни неща, отговорни за красотата колаген и хиалурон“, сподели пред „Телеграф“ Гала. Хиалуроновата киселина е един от главните компоненти на съединителната тъкан на кожата. Притежава мощен антиейдж ефект, осигурява дълбоко хидратиране, здраве и защита на кожата, поддържа еластичността и забавя процесите на стареене.

Тя присъства естествено в почти всички тъкани на човешкото тяло, като една от най-хидрофилните молекули, наречена с право „природен овлажнител“ и „молекула на младостта“. Нейната уникална способност е в това да задържа големи количества вода, като по този начин осигурява пълна хидратация и свежест на кожата. Запазва нейната плътност, прави я гладка, изпъната и с младежко излъчване.

Стандарт

„В Япония има златен стандарт, след 20-ата си година започват да пият колаген и изобщо не спират. Колаген тип 1 е отговорен за красотата ни. Не може да си го набавим с храната. Много хора казват: „Аз ям риба“, да, но често колагенът е в кожата, перките или опашката на рибата, все неща, които хората масово изхвърлят“, разказва още Гала и добавя: „Колаген тип 1 заслужено е наричан „изворът на младостта“.

Засилва регенерацията на кожата, забавя стареенето, помага за изглаждането на бръчките, поддържа еластичността, хидратацията и твърдостта на кожата, премахва целулит и акне, заздравява косата и ноктите“. Течният рибен колаген съдържа уникален аминокиселинен комплекс от 19 от най-важните аминокиселини като: lisine, proline, hidroxyproline, които стимулират производството на нови колагенови влакна в организма. След 3-месечен прием кожата е по-еластична, по-гладка, хидратирана, млада и блестяща!

Качество

Когато става дума за качество, Гала съветва, че е много важно да проверим откъде е извличан колагенът и дали уловът е проверен за тежки метали. „Това бе едно от най-важните неща за моя продукт. Колагенът ми е Скандинавски от Северно море, а целият улов се тества за тежки метали.

Продуктът предлага и приятен вкус на лайм, който убива аромата на риба. „Правихме доста изследвания кое най- много убива аромата на риба. Имаше различни възможности за плодов вкус, но се оказа, че лайм най-много убива аромата“, завършва Гала.