0

А ко ви тревожи мисълта кога ще се задомите и се плашите от мисълта да не останете стара мома, може да ускорите процеса. Нищо чудно вашият сватбен ден да е по-близо, отколкото си мислите.

1. Кой ще гепи букета?

Разбира се, ако сте се преборили с напористите кандидат-булки и сте грабнали трофея – пооръфан от битката сватбен букет, това е първия знак, че дългоочакваният ден може да дойде много скоро. Шансовете се увеличават, ако в китката има божури. Според статистиката 70% от момичетата, гепили такъв букет, скоро играят на собствената си сватба.

2. Руйно вино

Друг знак, който предсказва не само бърз, но и стабилен брак, е ако на нечия чужда сватба случайно ви залеят с шампанско или вино. А ако младоженецът ви покани на танца, тогава шансовете за наближаващ брак се увеличават значително.

3. Шев и кройка

Ако искате да се ожените по-бързо, помолете шаферката си за разрешение да подгънете подгъва на булчинската й рокля. Тази традиция приближава собствения ви брак. Освен това шансовете за успех се увеличават, ако след това вземете със себе си иглата или конец от роклята.

4. Кръстницата е следващата

Ако сте избрани за кръстница, струва си да се подготвите за сватба през следващите две до три години. Вярва се, че когато детето проходи, тогава кръстницата му ще се омъжи.

5. Цветна градина

За да се ожените, обградете се с божури. Това могат да бъдат истински или изкуствени цветя, а също и картина на божури. Още по-добре е сами да избродирате или нарисувате божур (например в картина по номера). Вярва се, че веднага щом се направи последния щрих, ще се запознаете с бъдещия младоженец.

6. Убодете пръста си

Ако по време на празнуването на Нова година случайно убодете или порежете пръста си, тогава скоро можете да се ожените.

7. Между братя и сестри

Ако по време на чуждо сватбено тържество седите между двама братя или две сестри, това е добър знак за предстоящия ви брак.

8. Намерете букет цветя

Друг знак, свързан с букета, но не толкова известен, е, че ако случайно намерите някъде букет цветя, много скоро можете да срещнете бъдещия си съпруг. Не трябва обаче да вземете такъв букет, той може да носи негативна сила.

9. Строг пост и молитва

Ако искате да се ожените, но нито един знак не е проработил, тогава е време да започнете да спазвате постите. Всяка година на 24 ноември, в деня на великомъченица Екатерина, се препоръчва строг пост, молитва и посещение на църква.

10. Кактус за късмет

Вашите приятели могат да ви помогнат да се ожените по-бързо. За да направите това, те често трябва да ви подаряват кактуси. Този знак означава бърз и успешен брак.