0

Г одината на широките панталони - 2022-ра, ще отбележи своя пик през предстоящите месеци. Есенните колекции ще сюрпризират дамите с неустоими предложения, комбинирали стил и удобство. Актуални както в офиса, така и на улицата, ще бъдат сетовете, следвани от спортно-елегантните находки, перфектни за разходка с приятели или официална вечеря - тъй като този сезон по традиция финални щрихи поставя подборът на допълнителни аксесоари.

Стил

„С пижама ли си?” - този въпрос може да бъде продиктуван само и единствено от елегантната визия, която крещи - комфорт! Затова не следвайте познатата и скучна рамка, а разчупете стила си с идея по-широки панталони. Обикновено дизайнерите избират цялостна свободна кройка или видима широчина в долната част на крачолите. Често тя е съчетана с миницепка, чрез която да се акцентира и на обувките - висок ток, боти или хитовите груби маратонки, с обемна платформа. 

Забележими в самия модел са яката или ръкавите на горната част, страничните джобове в долната, връзките или копчетата в комплекта.

Почитателките на спортния аутфит ще имат най-голям избор - каре, райе, съчетание на преливащи се пастелни нюанси, графитено сива, синя или тъмна основа… Някои от панталоните имитират двоен цип, други залагат на набор, трети се закопчават чрез прехлупване. Разбира се, налични са и коланите, повечето от които по-големи. 

За дома или бърза среща представителките на нежния пол отново ще се радват на уют. Ключов ще бъде изборът на материя. Ако възнамерявате често да носите новите си дрехи, не правете компромис с качествения плат, гарантиращ пъстрота и по-дълъг живот.

Деним

Дънки с кецове е спортна визия, с токчета - елегантна, а с хитови ботуши от последната дизайнерска вълна - моден триумф, достъпен за всеки. Разковничето е, че предложенията от деним винаги са актуални. А възможността да сбъркате - почти минимална. Високата талия ще преобладава, като модерни ще бъдат и светлите, и тъмните предложения. По-впечатляващи са комбинациите, родени от контраст. 

Нетрадиционни, но желани през есента са панталоните с допълнителен блясък. Ако искате да бъдете запомнена, то това е вашият правилен ход. Промазани модели или пък такива, чиито елементи хващат окото, изборът е във ваши ръце. 

За по-рамкираните дами класическият черен цвят все още краси витрините на прочутите бутици. 

Тенденция пред удобство за мъжете

Представителите на силния пол този път ще бъдат подвластни на последния моден писък, изместващ идеята за удобство. Моделите за мъжете ще бъдат с по-ниска талия, закопчаване с цип и различна дължина на крачолите - според личните им представи за красота. Дори през по-студените месеци те ще заложат на стеснени крачоли и видим глезен. Тенденцията ще се окаже масова и съответно - хит. 

Подобно на дамите и те ще заложат на тъмната палитра - черен, сив и син цвят. Интересните предложения са в масленозелено и бордо. Линиите са прави, без допълнителен шик или излишни елементи.