0

К ацали ли са извънземни в Царичина се питат поне няколко десетилетия хората не само в селото, но и в цялата страна, а може би и на други места по света.

По стари данни тук е една от първите бази на древни извънземни. Но въпросът е, че според някои НЛО пристига и в наше време и то, когато след началото на демокрацията родни военни правят грандиозни разкопки в търсене на важни доказателства.

За това говори и самата Елисавета Логинова, която издаде книги по въпроса, а и даде интервюто, в това число и пред „Телеграф“.

12 май

Извънземен кораб е кацнал в Царичина на 12 май 1991 г., твърди феноменът Ели Логинова. Тя е екстрасенсът, който ръководи научната част на проекта в Царичина (но под командването и с организацията на военни) в търсенето на първия човек.

Голямото копаене, както по-късно ще нарекат някои експеримента, е от 6 декември 1990 г. до края на ноември 1992 г. Феноменът Логинова пояснява, че както тогава, така и сега си общува с космически колакториум – учители от различни извънземни форми, които осъществяват връзка с екстрасенса.

Масовка

За съдбовния ден през май 1991-а Логинова твърди: „Цялото събитие бе видяно от много хора - офицерите, войниците, хората от селото. Години след събитията в Царичина в моя Център за алтернативна медицина дойде пациент и ми разказа нещо много вълнуващо. Тогава бил военен - ръководел на подразделение за бързо реагиране. Довери ми, че по времето на кацането на космическия кораб неговото подразделение е било дислоцирано за седмица в района на село Царичина с цел наблюдение, тъй като е било засечено необичайно явление в небето. Обеща ми, че е готов да потвърди тези свои думи. По-късно обаче отказа с обяснението, че е подписал документи за конфиденциалност. Разбирам го“.

Доказателства

Елисавета Логинова твърди, че информацията, която й предавали извънземните, е имала една цел – съвместна работа и то за пръв път между извънземните и хората, както тя казва „полагане на началото между нас, земните хора, и друг биологичен живот“. Иначе в Царичинва са търсили погребан представител на първите хора, които заселили Земята.

Логинова отбелязва пред „Телеграф“: „По време на цялата операция средства за наблюдение и контрол на извънземните ни водачи бяха често около нас - изглеждаха като огнени топки, които обикновено се движеха в конфигурация от три и се проявяваха в едни моменти като материални, а в други моменти като нематериални обекти. Много хора са ги виждали. Говорили сме си за тях с моите учители от космическия колакториум. Освен техни средства за наблюдение и изследване, тези обекти бяха поредното материално доказателство за извънземното присъствие“.

Интерес

От десетилетия сред родните фенове, а и в пресата, усилено битува тезата, че Панайот Панайотов, е един от тези, които са виждали извънземни. Певецът има в Царичина вила. Запитан от „Телеграф“ обаче, той категорично отрече самият да има подобни срещи от трети вид. Точните думи на звездата пред „Телеграф“ са: „Преди години един изследовател на извънземни сили ме заведе там, където са копали. Всичко беше заровено, единствено мога да потвърдя, че като се движех на повърхността, всичките ми крайници изтръпваха. Сляза ли едно ниво по-настрани, изчезва това нещо, пак се кача горе – отново на ръцете си чувствах иглички... Осезаема енергия, това е което усещах около тази прословута дупка. Чувствам известен страх да отида сам там. На хоризонта около вилата през нощта съм виждал светещи тела, но нямам основание да кажа, че са чинии“.