0

Л юбов и омраза се развиват с ярост в Сидни, Австралия, в премиерна по кината романтична комедия.

„Обичам да те мразя“ на Уил Глюк е от малкото романтики в последно време, които не дразнят с тонове захаросани случки, макар да има нещо като щастлив край.

Сестри

Сюжетът следва традиционно, но с леки отклонения русло. Готина жена и млад мъж се запознават, спят заедно. След като чуват разни неща, си вадят съответните заключения и се разделят, като стават непримирими врагове. И двамата имат сестри, които независимо от тях се обичат и решават да се оженят една за друга. Сватбата ще е в Сидни. Сестрите намислят план как да направят така, че поне за малко той и тя да не се карат, за да не им развалят тържеството. Междувременно момичето се сдобива с годеник, после се разделя и с него. В Австралия пък момчето среща бившата си приятелка, която много иска да си го върне. Покрай сватбата се случва група от инциденти и други неща, които в крайна сметка сближават донякъде двамата, но дали и накрая това ще се случи - всеки зрител сам може да прецени.

Голи

В социалните мрежи по едно време много силно се обсъждаха странични неща за „Обичам да те мразя“, които минават и заминават доста бързо из екрана. Едно от тях са голотиите. Като романтичен филм тук няма съвсем такива, но има момент, когато на главния герой му се вижда задникът. Та имаше спорове дали тук не е преминало компютърно разкрасяване. Фенове пък съжаляваха, че главната героиня не е показала своето голо дупе.

В главната женска роля е Сидни Суинтън, която нашумя от два сериала със скандална слава - „Еуфория“ и „Белият лотос“. А в главната мъжка роля е Глен Пауъл, играл покрай Том Круз в „Топ Гън: Маверик“. И за двамата това е първи голям хит с главни роли.

А Уил Глюк е режисирал филми със сравнително добра популярност, като определено има влечение към комедиите, незахаросаните романтики и странните ситуации, които да разиграва в тях - „мЪжоретки“, „Лесна, а?“, „По приятелски“, „Зайчето Питър“.