0

С инът на попфолк звездата Весела смело върви по стъпките на мама и категорично заявява, че иска да стане певец. Макар още в предучилищна възраст, детенцето знае всички песни на майка си. “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела.

Талант

Светлозар, както е името на детето, преобръща живота на певицата на 360 градуса. “Той беше дълго чакано дете и след като го родих, посветих времето си в грижи за него. Малко сега е мамин глезанчо”, с усмивка разказва Весела. Двамата с мъжа й заедно възпитават детето си. “Ние също пораснахме и станахме по-отговорни покрай него“, добави тя. С гордост Весела споделя, че детето й има талант за пеене. “Много хубаво пее. Талантливо дете е, от малък много вярно пее. Имаха тържество в градината, дадоха му песен, но тя се оказа сложна и ни я дадоха да я разучим заедно. Като дойде вкъщи и като го чух как пее, разбрах, че той няма нужда от разучаване, изпя я прекрасно”, споделя Весела. Самият той обяснявал, че като порасне, иска да стане певец като мама. Наскоро го завела на прослушване за таланти и трябвало да разкаже някакъв анекдот, а след това, без да бъде подготвен, го попитали дали може да пее, а той отговорил: „Да, знам всички песни на мама“, и им изпял “300 нощи” и “Палаво око”.

„За разлика от мен той изобщо не е стеснителен, няма никакво неудобство, нито се притеснява от камери, казваш му коя песен да изпее и той го прави“, добавя Весела.

Рисунки

Освен с песни изпълнителката се занимава и с образованието на сина си, който другата година ще бъде в първи клас. „Учим заедно, подготвяме се за училище, смятаме, пишем буквите, за да бъде подготвен и да му е по-лесно“, добавя Весела. Заедно обичат да рисуват и да играят на всякакви занимателни игри, като домино например или книжки за оцветяване. „Сега имаме една любима игра, купили сме си карти уно, това се оказа най-сполучливият подарък и се забавляваме цялото семейство“, споделя Весела. Сега с нетърпение очакват хубавото време, защото и майка, и син са любители на дългите разходки.

Километри

Именно с много дълго ходене Весела поддържа тялото си в топ форма. Признава, че изобщо не е почитателка на фитнеса. „Може би, преди да родя, съм ходила, но не, никога не ми е било любимо. Това, което много ми харесва, е да ходя. Преди ходех почти всеки ден по 10 км, имаме тук един страхотен парк - Кенана, и много обичам да ходя там“, разказва Весела и добавя, че колата е забравена отдавна в гаража. Не спазва диети, ако случайно качи някое и друго кило, просто спира тестените изделия и сладкото и всичко се оправя. В последно време си признава, че е забравила за суетата. „Преди Зари да се роди , се гримирах всеки ден, косата, всичко, но сега ми е все тази, ходя спортно, почти не слагам грим“, разказва тя.

Песен

Весела започва музикалната си кариера с народно пеене и тази музика остава в сърцето й. Това е една от причините да кандидатства по проект за финансиране на народен Албум в Хасково. „Отказаха ми пари, може би решиха, че ние, попфолк певиците, имаме много пари и можем и сами да се справяме, но аз не съм се отказала от тази своя идея да издам албум с народна музика“ споделя Весела.

Носталгия по отминалото време има само на моменти. Понякога обаче си дава сметка, че без слава се живее по-лесно. „Спомням си преди не можех да изляза от вкъщи, беше стрес за мен, постоянно чакаха хора да се снимат с мен, сега живея по-спокойно“, споделя тя.

Разкрасява се със зехтин

Весела признава, че няма нито една корекция, поддържа красотата си само с домашни маски, като залага основно на тези, в който има зехтин. „Много съм страхлива, мисля, че това е една от основните причини да не съм си слагала ботокс или филър. Само като видя как си бодат устните, и ми става лошо. Имам само микробейдинг, което също за мен е болезнено”, споделя певицата. Не ползва скъпи кремове и маски за лице, просто дори и когато ги е ползвала, не виждала някаква разлика. Но пък си прави сама маски. Чете в интернет различни рецепти.

Търси нова песен

Весела споделя, че никога не се е оттегляла от сцената и музиката винаги е била част от живота й. „Някои си помислиха, че съм спряла да пея, когато напуснах фирмата, но не, това не е истина“, разказва Весела. Има по няколко участия в месеца, пее по фолклорни фестивали, събори и има доста участия по така наречените ретро партита. В момента е в процес на търсене на нов хит. „Предлагаха ми някакви варианти с кавъри, но не искам да направя никакви компромиси, иска ми се да е нещо по-сериозен текст“, разказва изпълнителката. Последната й авторска песен „Дискотеки, барове“ е пусната след пандемията и е динамична и по-забавна.

С Радо Шишарката

 С Радо Шишарката

С Екстра Нина на участие

 С Екстра Нина на участие