0

Р одните випове предпочитат да се женят в Италия вместо у нас, стана ясно след последните венчавки. Звездният готвач Лео Бианки сключи брак в Италия. След 20 години съвместен живот и две общи деца популярният кулинар Лео Бианки най-после събра смелост и вдигна пищна сватба. Отскоро половинката му Лучия е негова законна жена. "От днес, 05.07.24, в 12:00 ч. официално сме съпруг и съпруга", написа Лео Бианки в социалните мрежи. Готвачът се сгоди за Лучия през декември 2022 г. На сцената на театъра в родния му град Анкона, Италия, той коленичи пред любимата си с пръстен и букет червени рози. Сред родните звезди, които първи честитиха щастливата новина, бяха по-голямата дъщеря на легендарния Христо Стоичков - Мика Стоичкова, и бившата плувкиня Евгения Джаферович. От споделения единствен кадър в социалните мрежи става ясно, че събитието е било в тесен семеен кръг от най-близките хора на младоженците.

Двойката Даниел Бачорски и Атанасия също си казаха „да“ в Италия. Бизнесменът сключи брак в средата на юли в присъствието на най-близките. Ти бе моята мечта. Стана реалност. Ще се старая и боря никога да не те загубя", написа Даниел в стори. Двойката е заедно от пет години и имат едно дете - Даниел-младши. Месец по-късно направиха тържество в Италия.

Атанаска каза да на Бачорски.

 Атанаска каза да на Бачорски.

Вдовицата на Илия Павлов омъжи дъщеря си Паола на помпозно 5-звездно тържество в Рим. Младоженците сключиха брак в една от катедралите, а след това пищното тържество се състоя в градината на вила "Аурелиа“, където се стекоха гости от цял свят. Булката Паола блестеше в дантелена бяла рокля с дълъг воал.

Дарина Павлова организира приказна сватба в Рим.

 Дарина Павлова организира приказна сватба в Рим.

Розово

Певицата Прея стяга сватба до дни. В Инстаграм тя сподели голяма част любопитни моменти покрай подготовката. Прея показа как заедно с половинката си - музиканта Евден, правят собственоръчно табелките с имена за гостите на сватбената им церемония. „Здравейте, приятели, елате с младоженците на творчески полуден“, написа тя под видео, на което споделя как боядисва стереокасетки, които ще се превърнат в прекрасен спомен за гостите им.

Прея подготвя сватбата сама.

 Прея подготвя сватбата сама.

„Боядисахме ги в розово, моето любимо. А и темата на сватбата ще е музикална“, издаде тя. Прея добави, че й доставя голямо удоволствие да създава сама някакви неща за тържеството и затова с мъжа й са избрали да подготвят повечето неща сами. Макар и в интервю да е разказвала, че не е от момичетата, които да треперят да се видят булки, рокля ще има и тя ще бъде в бяло. Тази информация отново издаде в Инстаграм, след като пусна кадър на бяла дантела от шивашко ателие. Прея и приятелят и са заедно от 2018, преди година тя получи от него предложение за брак и пръстен с диамант.

Бяло

Изненадващо за всички, след няколко неуспешни връзки, попфолк певицата Роксана също се ожени. Сватбеното тържество бе определено за едно от най-атрактивните през годината и дори получи награда за това. Роксана каза "да" на любимия си Неч на пищно тържество в Арбанаси, на което присъстваха много фолкзвезди. Шаферки бяха колежките й - Емануела, Ария, Диона. Софи Маринова още тогава нарече събитието "сватбата на годината". Черешката на тортата  бе появата на Данчо Караджов. Фронтменът на "Сигнал" пя за младоженците. Роксана се запозна с вече законния си съпруг преди няколко години в чужбина. Неч, който е член на рокерската банда "Хелс Ейнджълс", е бил гард на певицата по време на нейно участие.

Сватбата на Роксана събра родния попфолк.

 Сватбата на Роксана събра родния попфолк.

Лавандула

Строителният предприемач Динко Динев се ожени за дългогодишната си половинка Даниела след 7 деца от 5 жени. Тържеството, което бе определено като сватбата на годината, се състоя на „Марина Диневи“ в Свети Влас. Даниела бе избрала сватбена рокля на родна дизайнерка. Младоженците си казаха „да“ на изнесен граждански ритуал в Амфитеатъра, като лично кметът на Свети Влас Иван Николов водеше церемонията. Сватбеното тържество се пренесе на брега на морето, в ресторант „Адмирал“, а темата беше лавандулово. Младоженците бяха посрещнати с аплодисменти и влязоха под звуците на Сватбения марш, изпълняван от симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас.

Снимки

Голямата дъщеря на Христо Стоичков – Мика, се омъжи също изненадващо за своя любим Мартин Трайков. Въпреки това двойката все още не е споделила снимки от празничното събитие. Единственият намек за сватбата е снимка на Мартин, заснет на плажа в Слънчев бряг, на която ясно се вижда брачната му халка. Михаела коментира снимката със следните думи: „Съпруг, сладък мой“, оставяйки многозначително послание.
Михаела намекна за предстоящата сватба на 1 юли с пост в социалните мрежи. „Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне възможно най-скоро! 19 дни“ – написа тя, добавяйки емотикони на булка, сърце и младоженец. Така тя разкри, че сватбата ще се състои след 19 дни.

Стрели

Бащата на „Радка Пиратка“, попфолк динозавърът Тошко Тодоров, отново се ожени, докато е в юбилейната си 60-годишнина. Съпругата му Мария Шопова е от Горна Оряховица и е известна като най-добрата рибарка в целия регион. Двамата се познават отдавна. Отначало били само приятели, но след това постепенно Амур пуснал стрелите на любовта в сърцата им. Преди година Тошко паднал на колене и с пръстен в ръка предложил на любимата си да се оженят. Тя, разбира се, приела, без изобщо да се замисли. Двамата сключиха граждански брак в Горна Оряховица, а вечерта организирали стилно тържество с участието на отбрани гости и приятели. Денят на подписването не е избран случайно.

Гора

Юлиан Славчев от популярната група "Молец" се е ожени за своята любима. Това стана ясно, след като публикуваха видеа и снимки от радостното събитие  в социалните мрежи. Юли и приятелката му - актрисата Кремена Деянова, са вдигнали сватба съвсем наскоро, а техни близки публикуваха снимки на щастливата двойка. Само един месец след като Юли се ожени Крис също вдигна сватба. Тържеството по случай щастливата новина се състоя на необикновено място, сред природата в гората, а не по традиционния начин в ритуална зала. На сватбата булката е облечена в нежна бяла рокля с дантела, а Крис с широк черен панталон и сако.

Молец направи тържество в гората.

 Молец направи тържество в гората.

Диамант

Николета Лозанова каза „да“ на Ники Михайлов с диамантен пръстен за 35 000 долара на марката Tiffany. Плеймейтката деликатно показа огромния камък в инстаграм профила си, а под снимката Ники написа: „Завинаги“.

Николета Лозанова показа диамантен пръстен.

 Николета Лозанова показа диамантен пръстен.

Алекс Раева също се похвали, че е сгодена в социалните мрежи, като сподели видео и показа годежния си пръстен. Това ще бъде първият брак за нея. На видеото тя срамежливо се усмихва и показва ръката си с годежен пръстен на нея. "Имам нещо да ви казвам".

Елизабет Кравец остана без короната на „Мис България“ на главата си, но пък с годежен пръстен. Чернокосата красавица гордо носи годежен пръстен, който слага на безименния пръст на лявата й ръка нейната изгора Атанас Пелтеков. Въпреки че и двамата са доста млади, любовта им се оказва необятна и Атанас издаде тайната, че е предложил брак на своята любима със снимка в социалните мрежи.

Елизабет Кравец каза да на половинката си

 Елизабет Кравец каза да на половинката си

Почивка

В началото на годината с годежен пръстен се похвали и певицата Дара. Тя каза „да“ на своя любим по време на екзотичната почивка в Тайланд. Певицата избра да съобщи новината, показвайки снимка в социалните мрежи, заедно с премиерата на ново парче, което излезе на Свети Валентин и е посветено на бъдещия й съпруг.

Дара се похвали с годеж от Тайланд.

 Дара се похвали с годеж от Тайланд.

"Да" на твоето предложение" - написа инфлуенсърката Антоанет Пепе към видео в социалните мрежи, с което сподели новината, че тя и нейният любим Иво Карамански-младши са се сгодили.

Любовно разочарование за Славея Сиракова

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея, отлага сватбата с годеника си. Звездната наследничка се сгоди преди повече от 4 месеца на остров Бали за тайнствен по-възрастен от нея мъж. Двамата обаче все още не са си казали "да“, а близки до семейството разкриват, че Славея имала известни колебания относно големия ден. Тя искала да даде още малко време на дъщеричката си да свикне с новия мъж в живота им и да го приеме. Малката Амили харесвала бъдещия си пастрок, но трудно възприемала факта, че майка й ще се омъжва за друг мъж, различен от татко й.

*Автор: Василена Маринова