0

М арк Антъни и съпругата му, моделът Надя Ферейра, станаха родители. Двойката направи съобщението в Instagram, като публикува снимка с новороденото си дете.

В профилите на родителите се появи кадър, на който певецът държи бебето и ръката на съпругата си. Първото общо дете на двойката се роди на 18 юни, в Деня на бащата. "Божието планиране винаги е перфектно. Честит Ден на бащата", написа Марк Антъни под снимката. За четвъртата съпруга на музиканта, модел и носителка на титлата "Мис Парагвай", това бебе е първо, а за Антъни - седмо. Той вече има пълнолетни деца - 28-годишната Ариана и 27-годишният Чейс от връзката му с Деби Росадо, 22-годишният Кристиан и 19-годишният Райън от брака му с Дианара Торес и непълнолетни - 14-годишните близнаци Макс и Ема от втората му съпруга Дженифър Лопес.

54-годишният Марк Антъни и 24-годишната Надя Ферейра се ожениха през януари тази година в Музея за модерно изкуство в Маями. По време на сватбата моделът вече беше бременна. На пищната церемония присъстваха повече от 250 гости, сред които Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, синът Круз и дъщерята Харпър, Салма Хайек, Малума, Луис Фонси и други знаменитости, припомни БГНЕС.

Марк Антъни е американски певец от пуерторикански произход. Той е носител на четири награди "Грами" и осем статуетки "Латино Грами". Той е най-успешният салса певец на всички времена. Надя Ферейра е парагвайски модел и Мис Вселена Парагвай 2021 г. Появявала се е на кориците на Harper's Bazaar, Cosmopolitan, L'Officiel, Robb Report Singapore и други модни издания.