0

С ексиграчките стават все по-популярни сред двойките да разгорещяват любовния си живот, твърдят изследвания.

Получаването на нов член между вас двамата може да ви помогне да разчупите монотонността в леглото, смятат сексолози. Отдавна е забравено мисленето, че като си вземете няколко играчки в леглото, това означава, че един от партньорите не се справя добре. Напротив! - възкликват всякакви сексолози. - Това би стимулирало желанието за секс още повече.

Граници

Като добавят играчка, двойките могат да възродят страстта си и да се свържат на по-дълбоко ниво. Тези придобивки действат, като стимулират различните ерогенни зони, включително клитора, вагината, пениса и ануса.

РАЗПАЛЕТЕ СТРАСТИТЕ: Тайното оръжие на еротиката - кой е единственият истински афродизиак за Свети Валентин?

Тази стимулация може да увеличи притока на кръв към тези области, което ги прави по-чувствителни на допир. Анални тапи и вибратори, ограничители, камшици, лопатки, въжета, скоби, превръзки за очи и уреди за електростимулация са технически неутрални по пол и увеличават удоволствието.

Все пак повечето играчки като че ли са предназначени за дамите и с тях мъжът може да усили удоволствието на партньорката, но има и за съвместно ползване.

Размери

Ето и няколко от често използваните играчки. Вибратор за двойка. Пасва точно под срамните устни. Той остава на едно място и е предназначен и двамата да се насладят на усещането.

Задни тапи. Те може да звучат като инструменти за изтезание, но след като се сдобиете с тях, вашето сексуално преживяване никога няма да бъде същото без тях. Те са достъпни на пазара в различни размери. И както подсказва името, те са предназначени да се носят в дупето ви.

Ограничители. Има различни видове, а приложението им е според фантазията. Не е нужно да стигате докрай, можете да си вземете меки ограничители, за да опитате нещо ново в спалнята.

Множество оргазми – мисия възможна!

Бен ва (или Бен уа) топки. Може би сте ги виждали във филма „50 нюанса сиво“. Те са кръгли топчета, които се поставят във вагината. Подобряват женската сексуалност, но и укрепват тазовото дъно, при това и на двамата партньори.

Халка за петел. Това е силиконов пръстен, който се носи върху пениса. Има много предимства, включително продължителен оргазъм и допълнителна стимулация на клитора. Освен това си има и батерия.

Камшик. Не е необходимо да купувате кожен камшик. Можете да започнете с нещо меко и малко. Или можете да опитате няколко, които се предлагат с перо на върха. Леките удари могат да са възбуждащи, но трябва и да се внимава да не се прекрачва прагът, а той е различен при всеки.

Използването на сексиграчки може да помогне за подобряване на сексуалното удоволствие и дори може да доведе до по-интензивни и удовлетворяващи оргазми, но в крайна сметка всичко зависи от фантазията и настроението на двойката.

*Автор: Лина Димитрова