0

„Имам страхотно отношение към живота. Знам как да запазя спокойствие във всяка ситуация. Е, не полагам много усилия. Въпреки че не съм сигурна, че спокойствието е толкова хубаво нещо. Може би този спотаен гняв се умножава и експлодира в мен.“ Това призна преди дни красавицата Ханде Ерчел, която навлиза в десетата година от кариерата си.

С повече от 31 милиона последователи само в Инстаграм, актрисата, която е любимка и на българските зрители, е сред най-обсъжданите в социалните медии. Думите й пред турски медии бяха споделени и пресподелени с такъв ентусиазъм, че това я превърна в най-рейтинговата актриса на седмицата. Последната роля, в която Ханде Ерчел се вживява, е сериозна – като отношението към живота, за което тя говори. 

Прокурор

Със строга визия, нетипично съсредоточена и даже намръщена, тя влиза в образа на прокурорката Лейля Гедиз, която току-що се е върнала в Истанбул и не знае, че делото за убийство, което е поела в първия ден, и мъжът, когото е срещнала пак тогава, ще променят целия й живот. Сериозна трансформация ще претърпи и тя самата. След като е загърбила брат си заради извършено от него престъпление, тя ще осъзнае, че й предстои най-сериозното изпитание – да чуе имената на близки хора в случая, който е поела. 

Най-популярният новинарски водещ в Турция Кенан Йозтюрк е син на главния прокурор Туран, с когото Лейля и също се интересува от този случай. Пътищата на двамата ще се пресекат, а когато стане ясна причината за убийството, ще дойде ред на въпроса дали престъплението всъщност не е геройство. Разбира се, любовта на Лейля и Кенан също е поставена на изпитание – традиция в турските сериали е там, където са двама, да има и трети. 

Инстаграм, Диема фемили, Нова телевизия

Лукс

В реалния живот, където Ханде Ерчел рядко е начумерена, няма място за трети. Докато феновете й организират различни виртуални чествания на кръглата годишнина от кариерата й, тя, по всичко личи, сериозно се е запътила към нов етап от връзката си с милионера Хакан Сабанджъ. Всички очакват тя да последва примера на колежката си Алина Боз, която мина под венчило с милионера плейбой Умут Евирген. Все повече знаци има, че наследникът на многомилионно състояние, бизнесмен и красавец Хакан Сабанджъ се готви да предложи брак на любимата си. Двойката е заедно повече от година и очевидно Ерчел е много щастлива в тази връзка. Луксозният начин на живот, който споделя с феновете си, й отива. Но понякога предизвиква и недоверчиви коментари. Не липсват мнения, че тя е поредната Пепеляшка, хванала принца, на когото му стяга чепикът и не иска повече мимолетни връзки в живота си, защото е съзрял за семейство.

Миналата година двамата бяха изловени от папараци в Италия да се мляскат. Наскоро бяха заедно и на почивка в Бали, където не криеха чувствата си. Радващото е, че актрисата не е егоист и не крие и най-малките подробности от живота си. Въпрос на време е да видим Ханде Ерчел в сватбена рокля. Ние и още 31 милиона фенове. 

Инстаграм, Диема фемили, Нова телевизия

Рейтинг

Ханде Ерчел изигра главната роля на Еда в романтичния сериал „Почукай на вратата ми“, който предизвика фурор в много страни по света. Партньор на Ханде Ерчел в този сериал и изпълнител на главната роля на Серкан Болат беше известният актьор Керем Бюрсин, с когото имаха и по-топла връзка. „Почукай на вратата ми“ приключи излъчването си с финал на 52-рия епизод на 8 септември 2021 г. по Fox TV. 

Ханде Ерчел е любимка на българските зрители и с ролята на Селин в драматичния сериал „Дъщерите на Гюнеш“.

В периода от 2017 до 2018 г. Ханде Ерчел изигра и главната роля на Хазал в драматичния сериал „Черна перла“, в който главната роля бе Толгахан Сайъшман. В края на 2019 г. Ханде влезе в обувките на Азизе Гюнай в екшън сериала „Азизе“. Там тя играе с Бура Гюлсой, който вля живот на герой на име Картал. За съжаление поради нисък рейтинг сериалът „Азизе“ приключи скоропостижно, без никакъв логичен край.