0

С нов сезон и различен начален час любимата телевизионна игра „Семейни войни“ се завръща в ефира на NOVA на 16 януари. Всеки делничен ден от 17:00 ч. водещият Цветомир Иванов ще споделя с участниците вълненията в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека. Най-колоритните български семейства ще се изправят в забавна надпревара, като и през новия сезон въпросите, задавани в предаването, ще бъдат уникални по рода си.

Първи епизод

Oще с първия епизод на забавното шоу зрителите ще станат свидетели на интересна битка, в която едни срещу други застават отборите на Шевицови от София и Адамс от Пловдив. Семейството от столицата е съставено от музиканти, които ще пренесат духа на българската народна музика в студиото на „Семейни войни“. Съпруг, съпруга, син, дъщеря и снаха пък са част от лъчезарния тим от Пловдив. С много хумор и гарантирано добро настроение едно от семействата ще победи и ще продължи напред.

Звезди

Пет дни поред зрителите ще могат да се насладят на интересни рецепти, любопитни разговори и много добро настроение в „Черешката на тортата“. Част от кулинарното приключение стават актьорът от хитовия сериал на NOVA “Братя“ - Мартин Димитров, цветното момиче и художник Константина Живова, фармацевтката с телевизионен опит Мая Савова, стендъп комедиантът Иван Кирков, както и журналистката Биляна Гавазова с първа телевизионна поява след пауза. Звездните домакини ще се борят за почетно място в надпреварата и сърцето на шеф Иван Манчев от понеделник до петък в 20 ч.