0

Е дна от най-обичаните и талантливи родни изпълнителки - Поли Генова, утре празнува рожден ден. За своите 37 години тя може да се нарече една щастлива жена - с успешна кариера, любящ мъж и две прекрасни дечица.

Детство

Последните месеци Поли не спира да обикаля Европа и да подготвя нови и нови проекти в едни от най-големите студиа. В същото време цялото й свободно време е погълнато от прекрасното й семейство.

Талантливата блондинка е щастлива, че е майка на две дечица, защото самата тя винаги е мечтала да има брат или сестра, но за съжаление късметът не й се усмихва в тази посока и остава едно дете. „Като тийнейджърка бях едно много кротко и спокойно момиче. Аз съм едно дете. Много страдах и се молех да си имам брат или сестра, да си играя с някого. Спомнях си, че постоянно исках да ходя на гости или да идват гости вкъщи“, разказва в интервю за The voice Генова.

Любовта към музиката я намира още в ранна детска възраст, когато е едва на 4 годинки. „От малка започнах с професионални ангажименти и не съм си играла много. Нямах време да си имам и приятели“, допълва Поли. Тя обаче е категорична, че музиката не я е ощетила по никакъв начин, защото всички деца от вокална формация „Бон- Бон“ са й били най-добри приятели. С някои от тях запазва приятелството си и до днес.

Сцена

С днешна дата красивата певица е категорична, че никога не би искала да променя нещо в живота си, защото е доволна от всичко, което е научила и което има. Очаква се съвсем скоро да изненада феновете си и с нов проект, но засега пази мълчание.

Ясно е само, че песента ще бъде направена и записана в студио в Лисабон, а не у нас. Генова пусна кадър от студиото и поясни, че се задава нещо ново. Поли винаги е обичала да изненадва почитателите си с новаторски проекти и не я е страх да експериментира. Тя е на мнение, че винаги трябва да се бориш за успеха си и да не разчиташ на стари лаври. „Всички млади изпълнители трябва да са наясно, че всяко чудо е за 3 дни и да не спират да работят и да се доказват. Трябва и много сила, чисто психическа, за да вървиш напред и да се бориш, независимо от трудностите, които срещаш по пътя. Аз всеки ден се уча. Като се будя, искам да знам, че все още има какво да направя, какво да дам. Трябва да не спираме да мечтаем“, разказва още Поли.

Записва в Лисабон

 Записва в Лисабон

Семейство

Певицата разкрива, че с течение на годините хората, на които разчита, стават все по-малко и вече спокойно може да каже, че ги побира на пръстите на двете си ръце. Животът ни поставя в различни ситуации и ситото му оставя само тези хора до нас, на които наистина можем да разчитаме. С днешна дата на първо място в живота на Поли са нейните деца и семейството й. Тя има син и дъщеря - Даниел и Леа-Катрин, които нарича своите учители в живота. Изпълнителката е разказвала, че забременяла с първородния си наследник Даниел напълно ненадейно. Случило се по време на присъединяване й в шоуто „Кaтo двe кaпки вoдa”. Пoли нaучилa нoвинaтa към крaя нa предаването и останала шокирана, тъй като изoбщo нe e oчaквaлa, чe e брeмeннa. Пeвицaтa e удовлетворена, чe тогава имaлa пo-лeки зaдaчи и уcпялa дa ce cпрaви с конкуренцията. Поли и бащата на децата й Джоузеф се срещат преди 8 години, но любовта им не пламва веднага, а в продължение на месеци са само приятели. Поли се среща с Джоузеф на „Евровизия“ през 2016 г. в Швеция. Допадат си от пръв взор, само че чак година по-късно връзката им става сериозна. В началото се срещат в разнообразни краища на света, освен в родните Нидерландия и България. На остров Бали осъзнават, че са един за друг и така и до днес. Двамата се сгодиха преди година и половина, но все още не е ясно дали и кога ще вдигнат сватба.

С дъщеря си Леа-Катрин

 С дъщеря си Леа-Катрин

С любимия Джоузеф

 С любимия Джоузеф

Със сина си Даниел

 Със сина си Даниел