0

Д ори и да се хвалите с перфектна връзка, рано или късно сте заплашени да попаднете в капана на сексуалните затруднения.

Един от начините да запалите пламъка наново е да добавите сексигри около и под чаршафите. Те могат да помогнат, особено ако връзката ви е здрава, но просто й липсва малко пикантност. Можете да изпробвате всякакви забавни варианти и да ги приложите под завивките. Да си купите игри с различни реквизити от всеки сексмагазин. Или да си измислите свои собствени любовни игри и закачки.

Камериерка

Един от най-лесните, но и доста клиширани варианти е да пробвате ролева игра. Много хора имат фантазии да правят секс с медицинска сестра, полицайка, камериерка, пожарникар, пират и т.н. Всеки костюм може да предизвика много стимулиращи и страстни моменти, а в какъв сюжет ще попаднете си е изцяло ваш избор.

Игра на карти със залагания също е един добър, но в последните години може би позабравен вариант. Това е сигурен начин да възобновите страстите. Започнете с равен брой дрехи и премахвайте по една всеки път щом загубите ръка. След като останете съвсем голи, е време да се захванете със сексуални занимания. Останалото е въпрос на импровизация.

Друга класическа игра, която може да приложите, е Туистър. Това всъщност е забавна игра, при която в класическия вариант участниците показват уменията си, като поставят краката и ръцете си върху точки с различни цветове, като застават в странни пози. За да добавите еротичен момент, е достатъчно просто да се събличате, докато играете. В един момент телата ви ще се озоват напълно голи и ще се докосват едно в друго в причудливи форми.

Много лесен вариант е да се сдобиете с карти със секспози.

„Игри за напреднали” - настолна игра

Представлява тесте с карти, всяка от които е с различна поза на нея или някакво еротично движение. Играчите си теглят по една и изпълняват това, което е изрисувано на картата.

Ако имате по-развинтено въображение, можете да си направите сами такива и да включите в тях най-смелите си фантазии в секса.

Лед

Опитайте да включите различни нетипични за секс предмети и да ги познавате. Тази игра изисква известна предварителна подготовка, помислете какво ще възбуди партньора ви. Може да опитате с шоколад, лед, пера, панделка, восък и други. В общи линии всичко, което ви хрумне и ви се струва секси. Също като в класическия филм „9 седмици и половина“ с Мики Рурк и Ким Бейсинджър.

Направете си пикник в леглото. Завържете очите на партньора и му подавайте различни храни. Започнете с топъл кроасан с масло и шоколад, а след това му подайте хапка от любимия му сладолед или сметана. Намажете пръстите си със сметана. Захапете зърно грозде и го подайте към устата на вашата половинка.

Добре познатата игра на сляпа баба може да се играе по нов начин в леглото. Завържете очите на половинката си. Идеята е, че когато човек не използва зрението, другите сетива се засилват. Това е една от най-лесните сексигри. Въображението играе важна роля и комбинацията с играта на задържания е идеална. Всяко докосване, прошепване в ухото на любимия ще го възбуди максимално. Докосвайте нежно, не само с пръсти. След това може да размените ролите си или вместо партньорът ви да завърже очите ви, може да увие шала около китките ви. Така играта става още по-интересна, особено ако има и лека съпротива.