0

П ребиваването на руската звезда Алла Пугачова в Израел се е отразило върху чертите й. Тя изглежда успокоена и подмладена, отбелязаха феновете й след снимки, които тя публикува в социалните мрежи.

Очевидно новата среда е дала прилив на енергия на примадоната, който я е накарал да преосмисли стила си. Алла Борисовна има гладка и тонизирана кожа, а стайлингът й е по-модерен.

73-годишната Алла Пугачова по всякакъв начин дава да се разбере, че няма да остарее, а в душата си все още е млада и красива жена. Феновете пък подкрепят певицата по всякакъв възможен начин, разбирайки нейното желание.

Ето защо певицата не се страхува да споделя с последователите си кадри, на които се появява без грим и в спокойна домашна обстановка.

На най-харесваната снимка от феновете Алла е в карирана риза в цвят лавандула и светли дънки. Не носи никакъв грим освен червило. Примата е кръстосала крака, седнала удобно в кресло и поднася свежи цветя към лицето си.

Певицата изглежда щастлива и най-важното - поне с 15 години по-млада. Почитателите й предполагат, че любовта на близките й помага в това.

„Алочка директно цъфти! Ето какво прави любовта с човека“, „Красива жена, която годините не отнемат“, „Борбата с възрастта завърши с победата на Алла“, „Примадона отдавна е надделяла над времето“, „Безупречна и нежна Алла Борисовна “, „Заслужаваш да си щастлива и красива“, пишат интернет потребители под публикацията.

Но въпреки факта, че външният вид на певицата се променя към по-добро и като цяло тя изглежда щастлива, адаптацията й в новата страна все още е трудна за нея.