0

И скате да научите внучето да чете? Това е книгата, която ще ви свърши работа. А - за „агънце“, Б - за „банан“, В за „врабче“ и така нататък… с помощта на мъдрото Бухалче и веселата Маргаритка героите се впускат в пътешествие от А до Я из света на четенето, в което вълшебството на буквите оживява навсякъде около тях. Те се превръщат в най-красивите думи, рисуват изречения и създават светове, в които можем да станем свидетели на най-чудните неща.

Написана от магьосника на думите Илия Деведжиев и с прекрасните илюстрации на художничката Веселка Велинова, десетата книжка от проекта „Маргаритка“ на Яна Липованска и Виктория Величкова запознава децата с магията на буквите и значението, което те имат за общуването помежду ни. Това е книжка буквар, в която всяка буквичка има свой дълъг, но и весел живот.

Това е десетата книжка от поредицата „Маргаритка и полезните навици“, в която Биби, Мими, Бухалчето и Маргаритка помагат на хиляди деца у нас по-лесно да разбират смисъла на полезните знания и навици и на хиляди родители да превърнат научаването им във вълнуващо за малкия човек преживяване.