0

Е кспертите са убедени, че много от пластичните операции на знаменитостите са напълно невидими на пръв поглед, но професионалистите веднага хващат разликата. И това доказва колекцията, която ще видите.

1. Ринопластика - Кийра Найтли

Често хората са недоволни от носа си - твърде голям, твърде дълъг или твърде широк. Кийра Найтли не е изключение. С помощта на ринопластика тя не само намали моста на носа си, но и премахна гърбицата, стесни крилата и промени върха. След това актрисата стана още по-изтънчена и красива.

2. Мамопластика - Анджелина Джоли

Още през 2013 г. се оказа, че актрисата има висок риск от развитие на рак на гърдата. Тогава тя се реши на двустранна мастесктомия (хирургична операция за отстраняване на млечната жлеза). И след известно време беше извършена пълна реконструкция на гърдата с инсталиране на импланти.

3. Блефаропластика - Блейк Лайвли

Блефаропластиката не е някаква ужасна дума, това е просто корекция на клепачите, през която актрисата Блейк Лайвли премина много тихо. С помощта на такава операция можете да премахнете торбичките под очите, да подмладите външния вид и да изгладите бръчките.

4. Операция на коляното на Деми Мур

Възрастта не щади никого. Следователно много части на тялото могат да действат издайнически. Затова Деми Мур реши да подмлади коленете си с пластични операции. Сега краката й изглеждат перфектно и позволяват да си подкъси полата.

5. Димплектомия - Ирина Шейк

Казват, че трапчинките са „Целувка от Бога“. Те придават особен чар и миловидност на всяко лице. Затова руският модел Ирина Шейк реши да добави харизма към образа си и си „тури“ трапчинка. При това толкова сполучливо, че никой не би заподозрял намесата на пластичен хирург.

6. Контурни пластмасови скули - Меган Фокс

Острите скули на Меган Фокс не са природна даденост, а резултат от малко известна процедура. С помощта на корекция на скулите с филъри можете да постигнете добри резултати за кратък период от време: да стегнете скулите си, да изгладите бръчките и да изравните тона на бузите. Други промени по нея са вирнатото връхче на носа, отстраняване на луничките и ботокс.

7. Инвазивен лифтинг - Ариана Гранде

Тази процедура се нарича още "конска опашка". Повдигането имитира вида на лицето, когато косата е прибрана плътно на върха. Трябва да се отбележи, че тази процедура е и подмладяваща.

8. Пластика на устните - Никол Кидман

Усмивката на Никол Кидман е просто ослепителна. Но малко хора знаят, че актрисата е прибегнала до операция за промяна на формата и контура на устата. Това я направи по-женствена.

9. Отопластика - Бионсе

Стърчащите уши са детският проблем на певицата. Като възрастна Бионсе се впуска в отопластика и променя формата и размера на ушите си.

10. Липосукция - Ким Кардашиян

Дупето на Ким Кардашиян е образцово. Тя, разбира се, не признава да е минала през хирургични интервенции. Но преди няколко години нейният пластичен хирург проговори. Проблемът беше, че той я даде като лош пример какви може да са последствията при т. нар. бразилски лифтинг (повдигане на задните части), когато една жена роди и рязко напълнява или отслабва след процедурата.