0

В ъв вторник тя навърши 30. Това може би е най-тъжният й рожден ден. Само преди две седмици Алп Навруз обяви, че връзката му с Айча Айшин Туран е изчерпана и двамата са взели решение да се разделят. Както винаги, тя не желае да коментира. Вярна на принципа, че личният живот е личен, ексрожденичката преглъща сълзите си съвсем сама.

Алп и Айча – никой от феновете им не вярваше, че тази любов ще издържи дълго. И познаха. Двамата се харесаха по време на снимките на сериала „Приказка на острова“. Но приказката избяга от техния остров, когато зрителите престанаха да ги виждат заедно. Появиха се слухове за лъжи и изневери. И Пойраз и Хазиран вече не са заедно.

По ирония на съдбата, българските зрители са много съпричастни с тъжния край на една голяма екранна любов. Само преди дни свърши повторението по „Диема фемили“ на сериала „Мерием“, в който Айча Айшин Туран играе главната роля. И ако там тя се омъжва щастливо след перипетии, затвор и тежка загуба, то сценаристите на живота й предвидиха за нея друга съдба.

Разбира се, не всичко е изгубено. И може би е добре, че тази приказка свърши толкова рано. Просто тя и Ал Навруз не си подхождат. Той е твърде суетен, тя твърде емоционална. А и за феновете на тази твърде обикновена като визия актриса, станала любимка точно затова, е твърде близка радостта от финала на Мерием.

Без пластични операции, с по-голям нос от тези, които повечето турски актриси вирят на екрана, Айча Айшин Туран е фаворитка на зрителите, които вярват, че всичко в телевизора е истинска история. Затова искат за героинята друга съдба. И със сигурност скоро ще видим екранната Мерием с изтрити сълзи. Истинска и щастлива.